Στα… ουράνια η Γουότφορντ (videos)

Η Γουότφορντ επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ και οι παίκτες της… έστησαν πάρτι ανόδου! Οι «μέλισσες για την 45η αγωνιστική νίκησαν με 2-0 εκτός έδρας την Μπράιτον, εξασφάλισαν με 88 βαθμούς την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο, ενώ απομένει μία αγωνιστική!

Βλέπετε, η 3η Μίντλεσμπρο έχασε 4-3 εκτός έδρας από τη Φούλαμ, ενώ η 4η Νόριτς έφερε 1-1 στην έδρα της Ρόδεραμ και έμειναν στους 84 και στους 83 βαθμούς… Στους 84 πόντους και στην 2η θέση είναι η Μπόρνμουθ, η οποία παίζει την Δευτέρα εντός έδρας με την Μπόλτον! Να θυμίσουμε ότι από την Τσάμπιονσιπ, οι δυο πρώτες ανεβαίνουν απευθείας, ενώ οι ομάδες από τις θέσεις 3 έως 6 θα παίξουν μπαράζ για το τρίτο εισιτήριο… Αυτή τη στιγμή κάτω από την 4η Νόριτς είναι οι Ίπσουϊτς (78β.), Ντέρμπι (77β.), Μπρέντφορντ (75β.), Γουλβς (75β.). Από τις τέσσερις τελευταίες δυο θα παίξουν στα πλέι ογ.   

Η Γουότφορντ επιστρέφει για τέταρτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία (1982, 1999, 2006), με τις δύο τελευταίες χρονιές που ανέβηκε να έχει υποβιβαστεί κατευθείαν.

Να αναφέρουμε πως οι «μέλισσες» έπαιξαν νωρίτερα στο Μπράιτον και οι παίκτες ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς μέσα στο πούλμαν, όταν έμαθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των αντιπάλων τους…

Σχετικά άρθρα