Σκουρτόπουλος: «Νίκη καρδιάς»

Νίκη καρδιάς χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος την αποψινή εντός έδρας του Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ.
«Σήμερα είναι μία μεγάλη βραδιά για μας», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της κρητικής ομάδας και τόνισε: «Μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Όπως είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια, έκαναν μία νίκη καρδιάς. Τα τεχνικά ζητήματα πάνε σε δεύτερη μοίρα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στην πορεία που κάνει. Σήμερα νομίζω είδαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στο τέλος παραλίγο να αυτοκτονήσουμε. Νομίζω ότι στην έδρα μας όλες τις μεγάλες ομάδες τις παλέψαμε πολύ καλά. Απλά σήμερα αυτό που έκανε την διαφορά ήταν τα ριμπάουντ. Δώσαμε μεγάλες μάχες και σήμερα κερδίσαμε πράγματα από τα ριμπάουντ. Γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε 18 επιθετικά αλλά μόνο 3 πόντους μέσα στην Ρόδο. Συνεχίζουμε».
«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια», ήταν η αναφορά του Σκουρτόπουλου για την συνέχεια. Ο κόουτς του Ρεθύμνου επισήμανε ότι: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας ήταν τα πλέι οφ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε, γιατί η ΑΕΚ όπως είδατε έχει μαζέψει οπαδούς που δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα, κάνοντας πιο δύσκολο το παιχνίδι στις πιο κρίσιμες στιγμές. Εύχομαι καλή συνέχεια».
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί σήμερα παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, ο οποίος είχε εξαιρετική συμπεριφορά», σχολίασε ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο 37χρόνος γκαρντ της κρητικής ομάδας και εξήγησε: «Όσο φτάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, οι ομάδες έχουν πολύ υψηλό κίνητρο. Η ΑΕΚ στον β’ γύρο κάνει εντυπωσιακή πορεία. Για μας ήταν μία πρόκληση το ματς αυτό, αφού είχαμε χάσει ήδη δύο φορές από την ΑΕΚ. Σήμερα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι με αυτήν την εμφάνιση κλείσαμε μία κακή παρένθεση, μικρή βέβαια, που ανοίξαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Οι μεγάλες διακοπές δεν μας ευνοούν».
«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και διάθεση και στο επόμενο παιχνίδι, προκειμένου να γίνει πιο ρεαλιστικό το «βήμα» για την εξάδα», υπογράμμισε ο Καλαμπόκης.

Σχετικά άρθρα