Η εκδίκηση του Βενγκέρ

322. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1 2.40
Η κόντρα Βενγκέρ-Μουρίνιο είχε επισκιάσει στο ματς του πρώτου γύρου ακόμη και τη νίκη των μπλε με 2-0. Τότε είχαν έρθει στα χέρια με τον Αλσατό εκτός εαυτού και τον Πορτογάλο να γλυτώνει τα χειρότερα. Τώρα θα δούμε το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν όπου οι “κανονιέρηδες” έρχονται από οκτώ σερί νίκες και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Στόχος για τον τίτλο δεν υφίσταται καθώς οι “μπλε” έχουν αποσπαστεί, τίθεται όμως θέμα πρεστίζ τόσο για την εξαιρετική εν έτι 2015 Αρσεναλ όσο και για τον… ισόβιο μάνατζερ του κλαμπ. Θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη καθώς ο Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει την Τσέλσι με αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως επιτυχημένα του βγήκε με τη Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα ωστόσο θεωρώ πως έχει τις ικανότητες να τα καταφέρει.
416. ΛΑΝΣ-ΜΟΝΑΚΟ 2 1.55
Αρκετοί οι λόγοι για να επιλέξει κανείς το διπλό σε αυτό το ματς. Πρώτον ο σχεδόν σίγουρος υποβιβασμός της γηπεδούχου η οποία βρίσκεται πλέον στο -11 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεύτερον η κακή ψυχολογία μετά την ήττα-μαχαιριά από την Μετς την προηγούμενη εβδομάδα. Τρίτον η κάκιστη εντός έδρας εικόνα με απολογισμό έως τώρα 4-4-8. Τέταρτον οι πολλές απουσίες βασικών που ανάγκασαν τον τεχνικό Αντουάν Κομπουαρέ να πάρει μαζί του αρκετούς πιτσιρικάδες από την ομάδα νέων του συλλόγου. Πέμπτο και ίσως πιό σημαντικό η σαφώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα Μονακό η οποία θέλει να παραμείνει στην τρίτη θέση του πίνακα για να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα το πράξει μόνο με νίκη στο “Λικόρν”.
457. ΡΕΜΣ-ΛΙΟΝ ΟΒΕΡ 1.65
Τα υψηλά σκορ δεν είναι η εξαίρεση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για καμία από τις δύο αντιπάλους. Η Ρεμς με νέο τεχνικό εδώ και δύο εβδομάδες κατάφερε να νικήσει 2-1 την απογοητευμένη Μπαστιά στην Κορσική δείχνοντας θράσος στην επίθεση. Τα αμυντικά κενά της ομάδας του Γκεγκάν δεν ελαχιστοποιήθηκαν και το ότι δεν δέχτηκε πιό πολλά γκολ οφείλεται κυρίως στις ευκαιρίες που σπατάλησαν οι γηπεδούχοι. Η Λιόν μετά το 2-2 στο ντέρμπι κόντρα στη Σεντ Ετιέν έμεινε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου καθώς ισοβαθμεί με την Παρί η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Εξαιρετική και πάλι στην εμπροσθοφυλακή, έβγαλε όμως για μία ακόμη φορά προβλήματα στα μετόπισθεν. Οι δυό τους μετρούν από 19 όβερ σε 33 αγωνιστικές και η μόνες ομάδες στη Λιγκ 1 που έχουν περισσότερα είναι η Μαρσέιγ και η Καέν.

Σχετικά άρθρα