Ημέρα κρίσης για Σίλντενφελντ

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (27/4), ίσως και εντός της ημέρας, αναμένεται η απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο κροάτης στόπερ «ήρθε η ώρα για να αποφασίσω…». Δεν κρύβει πάντως ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμός και… διχασμένος καθώς βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Ζάγκρεμπ, Παναθηναϊκού και Ντινάμο…

Οι Πράσινοι του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 400.000 ευρώ, ενώ ο κροατικός σύλλογος αύξησε κατά πολύ την προσφορά του ξεπερνώντας τις 500.000 ευρώ προσθέτοντας σημαντικά μπόνους στόχων.

Το συναίσθημα λέει Παναθηναϊκός για τον 30χρονο Κροάτη, ο οποίος είναι πια ιδιαίτερα δεμένος με την ομάδα, την πόλη και όχι μόνο, αλλά από την άλλη αποτελεί μεγάλο δέλεαρ και η επιστροφή στην πατρίδα του, δίπλα στην οικογένειά του, σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν σκοπεύουν να αυξήσουν την προσφορά τους καθώς ήδη θεωρούν ότι έχουν ανέβει και σε υψηλότερα επίπεδα κι απ’ ότι προβλεπόταν και απλά περιμένουν την απάντηση του έμπειρου στόπερ προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Σχετικά άρθρα