Νομπόα: «Παίζω δύο παιχνίδια και έρχομαι»

Ο Κριστιάν Νομπόα μιλώντας σε ραδιοφωνικό της πατρίδας του αποκάλυψε ότι θα παίξει δύο αγώνες των play off με τον ΠΑΟΚ και μετά θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ.
Ο άσος του δικέφαλου έδωσε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι θα βρεθεί στην πατρίδα του στις 27 Μαΐου αφού πρώτα έχει παίξει δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Στο Εκουαδόρ φοβούνται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα του δώσει την σχετική άδεια και έτσι τον κάλεσαν να σχολιάσει δημοσίως τις φήμες που κυκλοφορούν.
«Εδώ (σ.σ. προφανώς εννοεί στην Θεσσαλονίκη) προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε άδεια, αλλά ήδη έχω μιλήσει στον Πότρο Μουνιόθ (σ.σ. συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος) και συμφωνήσαμε να ταξιδέψω στο Εκουαδόρ στις 27 Μαΐου. Τα πλέι οφ στην Ελλάδα αρχίζουν στις 20 Μαΐου, θα παίξω δύο παιχνίδια και θα έρθω. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA θα πρέπει να είμαι στην Εθνική δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα», είπε ο Νομπόα.
Αρχικά ο Νομπόα είχε κληθεί στις 22 Μαΐου αλλά σύμφωνα με όσο δήλωσε θα προλάβει να αγωνιστεί σε δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ εκτός και αν βρεθεί η χρυσή τομή και δώσει το παρόν και στο τρίτο παιχνίδι των play off και φύγει μετά για το Εκουαδόρ.

Σχετικά άρθρα