Πετράκης: «Μπορούσαμε και τη νίκη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του αλλά και στους Κοροβέση και Χαρίση, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα του στον “Δικέφαλο”.
Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, για την καλή εικόνα και το καλό αποτέλεσμα, παρόλο που στο 2ο μέρος μπορούσαμε κάτι περισσότερο. Παίζαμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ανταποκριθήκαμε. Με βάση τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Η καλή εικόνα δε σημαίνει πάντα και καλό αποτέλεσμα».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική κουλτούρα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδιος όπως ήταν με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα παικτών, μεγάλο σωματείο αλλά δε θέλω να κάνω προβλέψεις».
Για τους στόχους του ΠΑΣ: «Όλοι πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στα δύο τελευταία δύσκολα ματς, να κάνουμε τα αποτελέσματα για να φτάσουμε».
Για τους Κοροβέση και Χαρίση: «Και οι δυο μπορούν να είναι χρήσιμα μέλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα