Απάντησε σε γκάφες και μπούρδες

Ο Ολυμπιακός «το έδωσε» το ματς όταν βρέθηκε πίσω με δυο γκολ. Ο Ολυμπιακός το είχε κανονίσει για ανατροπή όταν ισοφάρισε σε ένα δίλεπτο. Ο Ολυμπιακός το ήθελε τελικά ισοπαλία γι΄αυτό έχασε τις ευκαιρίες στο τέλος.
Όλα αυτά έγιναν στη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τους «ξυπνητζήδες». Που επειδή είναι πολύ έξυπνοι, άλλαζαν μαεστρικά απόψεις και σενάρια σε κάθε εναλλαγή ενός πολύ ωραίου αγώνα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε γενικά πολύ καλά. Καλύτερα από τα ματς που κέρδιζε το τελευταίο διάστημα. Κυρίως από το ξεκίνημα έως το γκολ του Κολοβού και από το γκολ του Μπουμάλ μέχρι το τέλος.
Είχε συντριπτική ανωτερότητα, έκανε 20 τελικές, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και απάντησε στις κακαές αντιδράσεις της άμυνάς του στα δύο γκολ του Πανιώνιου. Ταυτοχρόνως φυσικά και με τις έξοχες ενέργειες των παικτών του Πανιώνιου. Γιατί ο Σαντάνα γλιστράει στην πρώτη φάση, αλλά είναι έξοχη η πάσα του Μπακασέτα στον χώρο. Κι ο Γιαννούλης είδε την μπάλα κάτω από τα πόδια του, αλλά ήταν και φανταστικό το «τσίμπημα» του Κολοβού στο δεύτερο γκολ.
Όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τους «ειδικούς» στη συνωμοσία.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει από αυτό το αδιάφορο ματς ότι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν δεν το είδαν καθόλου έτσι. Με τα λάθη τους, με τα σωστά τους, αλλά έπαιξαν καλά και έδειξαν ότι το ρόστερ έχει βάθος κι ότι οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν δεν θα είναι τόσο απλές.
Θα έχουν ενδιαφέρον και τα επόμενα παιχνίδια…

Σχετικά άρθρα