«Έπρεπε να νικήσουμε»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ότι η ομάδα τους άξιζε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες που έκανε.
Γενικά υπήρχε ικανοποίηση για την απόδοση μετά τα γκολ του Πανιώνιου και την αντίδραση της ομάδας.
Πρόβλημα έχει ο Μποτία που υπέστη μία σύσπαση στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Δηλώσεις εκ μέρους των παικτών έκαναν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Γιαννούλης:
Λούκα Μιλιβόγεβιτς:
Για το ματς με τον Πανιώνιο:
«Πιστεύω ότι η ομάδα μας άξιζε τους τρεις βαθμούς. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιο παιχνίδι, από τα τελευταία που δώσαμε, που κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος έκανε δύο αντεπιθέσεις και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Πήραμε τον βαθμό αλλά πιστεύω πως στο τέλος, με τις ευκαιρίες που κάναμε, αξίζαμε την νίκη».
Για τον τρόπο που πέτυχε τα γκολ ο Πανιώνιος:
«Έτσι ήθελε να παίξει ο Πανιώνιος. Με πολύ κλειστή άμυνα και αντεπιθέσεις. Όταν εμείς παίζουμε με αυτό τον τρόπο, που η γραμμή της άμυνας μας είναι πολύ ψηλά, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας στην προπόνηση, πρέπει να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει λάθος και πιστεύω πως στο μέλλον θα βελτιωθούμε».
Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
«Είμαστε επαγγελματίες και γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ομάδα μας πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη. Είμαστε σίγουροι πως μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορούμε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Δεν σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, σκεφτόμαστε τι κάνουμε εμείς και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και να κερδίσουμε το νταμπλ».
Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό:
«Θα ήθελα να μην με ξαναρωτήσει ο τύπος κάτι τέτοιο γενικότερα. Γιατί πολλές δεν λέω τίποτα. Γράφουν ότι κάτι είπα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα απαντήσει. Αν θέλουν να μάθουν κάτι για αυτό το θέμα, ας ρωτήσουν τον σύλλογο».
Κώστας Γιαννούλης:
«Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωθροί, χαλαροί και το πληρώσαμε σε δυο φάσεις. Μετά ανεβάσαμε στροφές και δείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, σίγουρα, με τόσες ευκαιρίες που κάναμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί , να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και μας περιμένει ένας τελικός ο οποίος δεν θα είναι καθόλου εύκολος».
Για το αν τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, κρατάνε σε ρυθμό την ομάδα ενόψει τελικού:
«Σίγουρα. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον τελικό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, για να είμαστε 100% έτοιμοι. Μπορεί να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες».
Για τις πολλές ευκαιρίες:
«Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά ήμασταν συγχρόνως και λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά άρθρα