Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κομιανίδης

Μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος έφυγε από τη ζωή. Ο Γιάννης Κομιανίδης, μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα τη σεζόν 1963-64, απεβίωσε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Τριφυλλιού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Γιάννη Κομιανίδη, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τη δεκαετία του ’60 και συνέβαλε στην ευρωπαϊκή γέννηση του τριφυλλιού και στη μυθική κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος 1963/1964 με 11 συμμετοχές και 7 γκολ.

Στην παναθηναϊκή οικογένεια ο Γιάννης, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Αιγύπτιος», ήταν αγαπητός ως άνθρωπος και αποτελεσματικός ως επιθετικός που αγωνιζόταν κυρίως στη δεξιά πλευρά, δίνοντας λύσεις στον προπονητή Στέφαν Μπόμπεκ και γράφοντας με επιτυχία το όνομά του στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του Παναθηναϊκού».

Η κηδεία του Γιάννη Κομιανίδη θα γίνει την Τετάρτη 29/4 στις 17.00 από το νεκροταφείο Βούλας.

*Η φωτογραφία είναι από την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Μπέλφαστ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης με αντίπαλο την Γκλεντόραν 1964/65 με τον Γιάννη Κομιανίδη να βρίσκεται ανάμεσα στους συμπαίκτες του Σούρπη, Δομάζο και Καμάρα.

Σχετικά άρθρα