Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / NN Hellas. Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη έχει σημασία!
NN Hellas. Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη έχει  σημασία! thumbnail

NN Hellas. Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη έχει σημασία!

Τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή ; Μια ερώτηση ουσίας που απαντά στα βασικότερα ζητήματα της ζωής. Η ασφάλεια, η ελευθερία, η οικογένεια, τα όνειρα… Αυτό είναι το θέμα της νέας καμπάνιας της ΝΝ Hellas, της ασφαλιστικής και επενδυτικής εταιρίας που άλλαξε το όνομά της από ING σε ΝΝ και επικοινωνεί τις αξίες της ξανά. Σε αυτά τα ζητήματα απαντούν και τα ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα της ΝΝ. Αυτού του μεγάλου ομίλου που είναι δίπλα μας εδώ και 35 χρόνια και τώρα έρχεται ακόμα πιο κοντά μας, με μια νέα υπόσχεση. You matter, λέει η ΝΝ. Γιατί ό,τι έχει σημασία για εμάς έχει σημασία και για την ΝΝ.


Σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή, όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που μας νοιάζεται, που είναι εκεί για εμάς κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάποιον να μας απαλλάξει από το φόβο και τις ανησυχίες. Και η ΝΝ με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους και με την προσωπική φροντίδα που αφιερώνει σε κάθε πελάτη της, είναι πάντα κοντά μας τηρώντας τις δεσμεύσεις της και προσφέροντας ξεκάθαρες λύσεις. Η καμπάνια τρέχει σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, κινηματογράφους, μετρό και digital μέσα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X