Αφιερωμένο στον Μίκη το 42o!

Αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη είναι ο φετινός τίτλος του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” τιμούν τον “μεγάλο” μουσικοσυνθέτη, ο οποίος φέτος έκλεισε 90 χρόνια ζωής όσα και ο σύλλογος του Πειραιά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (3/5) μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή. Κατά τη διάρκεια της γιορτής για το 42ο πρωτάθλημα θα βραβευτεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF ενώ οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν την γυναικεία ομάδα πόλο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:
Γιορτάζουμε για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού μας, που συνεχίζει στον δρόμο της δόξας και τη χρονιά που γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλείου του.
Ο τίτλος αυτός θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, στον μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής.
Μιας ζωής γεμάτης με άφθαστη καλλιτεχνική δημιουργία, με αγώνες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Μιας ζωής γεμάτης με τόλμη και αλήθεια.
Στη διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του 42ο υ πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.
Η απονομή στους πρωταθλητές θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας με την Καλλονή (3/5, 19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη χαρά να χειροκροτήσουν τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης της υδατοσφαίρισης.

Σχετικά άρθρα