«Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα»

«Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια να κατέβει η ομάδα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό», αποκάλυψε ο Κρις Χουγκάζ μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» στο ΣΕΦ. Ο προπονητής του «Ιστορικού» επανέλαβε ότι: «Ο Πανιώνιος μεγάλη ομάδα, που έχει βγάλει σημαντικούς παίκτες και προπονητές και ελπίζω αυτό το βήμα προς τα πίσω να είναι η φόρα για να βρεθεί εκεί που αξίζει».

«Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να γίνει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μου», σχολίασε αρχικά ο Χουγκάζ και συνέχισε: «Αυτό που είπε ο Πετρόπουλος είναι αλήθεια… Δεν μπορώ να αναλύσω το παιχνίδι όταν δεν έχει γίνει προετοιμασία. Δεν γίνεται. Ο Πανιώνιος είναι σε μια διαδικασία να μαζέψει τα κομμάτια του. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω σε κάθε αγωνιστική .Κάθε φορά όμως θα λέω πως ο Πανιώνιος μεγάλη ομάδα, που έχει βγάλει σημαντικούς παίκτες και προπονητές και ελπίζω αυτό το βήμα προς τα πίσω να είναι η φόρα για να βρεθεί εκεί που αξίζει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του πορεία. Είναι σημαντικό να είναι πάντα ψηλά και για το ελληνικό μπάσκετ και για την κοινωνία μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στο Φάιναλ Φορ και στην συνέχεια του πρωταθλήματος». 

«Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια να κατέβει η ομάδα», αποκάλυψε ο κόουτς των «κυανέρυθρων». «Θα μπορούσε να μην κατέβει… Είμαι ο 4ος προπονητής, ενώ  έχουν αλλάξει και πολλά στη διοίκηση… Με όλα αυτά τα μπαλώματα δεν γίνεται ομάδα. Η ομάδα βασίζεται σε σωστή λειτουργία, ομοιογένεια και σταθερότητα. Όταν δεν υπάρχουν καταλήγουμε στα προβλήματα στο παρκέ».

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς», παρατήρησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο 21χρόνος γκαρντ του Πανιωνίου και εξήγησε: «Κόντρα σε μια ομάδα που έχει φτάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, εμείς με τις ατυχίες μας και ό,τι έχει γίνει όλο αυτό τον καιρό, συνεχίζουμε να παλεύουμε ως το τέλος. Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα