Με ρυθμό τελικού

Ο Ολυμπιακός οριστικοποιεί σήμερα (18.30, ΟΤΕ, live pamesports.gr) την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη. Σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το 3-0 υπέρ των ερυθρόλευκων στη Ριζούπολη. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες να διατηρήσουν έναν καλό ρυθμό στο σημερινό ματς το οποίο είναι μία από τις τρεις πρόβες που απομένουν πριν από τον τελικό. Τα άλλα δύο ματς είναι με την Καλλονή και τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα. 
 
Ο Πορτογάλος θα κάνει αρκετές αλλαγές ωστόσο θα έχει και βασικούς, αφού στην αποστολή είναι οι Ρομπέρτο, Τσόρι, Σιόβας, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μαζουακού, Ντοσεβί, Μπενίτες από τους παίκτες ενδεκάδας των τελευταίων αγώνων. 
 
Το ματς είναι ευκαιρία για Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο που έχουν λίγες συμμετοχές με τον Περέιρα αλλά και για τους Λάτσι, Βούρο από την ομάδα Νέων.
 
Η αποστολή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ντομίνγκεζ, Βούρος, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Χάρα.
 
Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Ομάρ, Μποτία, Γιαννούλης, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Ντουρμάζ, Μήτρογλου.

Σχετικά άρθρα