Τριάδα απο τη Σέριε Α

188. ΜΙΛΑΝ-ΤΖΕΝΟΑ ΟΒΕΡ  1,75
Τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων για τους “ροσονέρι” οι οποίοι έχασαν με υποτονική αγωνιστική παρουσία στο “Φρίουλι” από την Ουντινέζε με 2-1. Απώλεσαν την τελευταία ευκαιρία που είχαν να μπουν στο κόλπο της έκτης θέσης καθώς Σαμπντόρια και Φιορεντίνα ηττήθηκαν κρατώντας το όριο των βαθμών στο ίδιο επίπεδο. Τώρα θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις μπροστά στο κοινό τους, σενάριο που έχει επαναληφθεί ουκ ολίγες φορές από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά θα είναι δύσκολο κόντρα στην ανταγωνιστική Τζένοα. Μόλις δύο βαθμούς απέχει η έκτη θέση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αναμένεται να εμφανιστούν σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς με επιθετική φιλοσοφία άλλωστε μακρυά από το “Λουίτζι Φεράρις” μετρούν εννέα όβερ σε σύνολο 15 αναμετρήσεων. Με δεδομένα τα ανασταλτικά προβλήματα της Μίλαν περιμένω ευρύ σκορ. Εναλλακτικά υπάρχει και το goal/goal.
189. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΟΡΙΝΟ ΟΒΕΡ  1.90
Χωρίς φιλοδοξίες εδώ και καιρό οι γηπεδούχοι με τους οπαδούς της ομάδας να ασχολούνται πλέον μόνο με την πιθανή μετεγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους. Καθηλωμένη στη μέση της κατάταξης εδώ και καιρό η Παλέρμο με τους παίκτες της να περιμένουν το τέλος της σεζόν σε αντίθεση με εκείνους της Τορίνο οι οποίοι και στόχους έχουν και ηθικό ακμαιότατο. Η “γκρανάτα” που νίκησε (για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια) τη Γιουβέντους με 2-1 στο ντέρμπι της πόλης έχει ξεκάθαρο στόχο την έκτη θέση. Επειτα από τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου μείωσε τη διαφορά από τη Φιορεντίνα στους δύο πόντους και φιλοδοξεί να την ξεπεράσει έως το τέλος της σεζόν. Εκτός είναι ικανή με καλό απολογισμό αλλά το διπλό θα είναι δύσκολο σημείο με αντίπαλο την Παλέρμο που είναι κλασσική ομάδα έδρας. Πηγαίνω με το όβερ που “συμπαθούν” αμφότερες άλλωστε έχουν επιθετικό στιλ οι γηπεδούχοι εντός και οι φιλοξενούμενοι μακρυά από το σπίτι τους.
191. ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ 2 1.75
Στο κλαμπ των αδιάφορων ομάδων της Σέριε Α και η Σασουόλο καθώς απέχει 12 πόντους από την 18η Κάλιαρι. Επαιξε ελεύθερα στο “Μπεντεγκόντι” σε ένα ματς με πολλές φάσεις στις δύο περιοχές που έληξε 3-2 υπέρ της Βερόνα και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Η Ρόμα δεν “πατάει” καλά εδώ και καιρό αλλά πλέον τα πράγματα σοβάρεψαν καθώς μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω πως ότι έχτιζαν με τόσο κόπο από το ξεκίνημα της σεζόν θα το γκρεμίσουν στα λίγα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Γκαρσιά θα περάσει από την έδρα της αδιάφορης Σασουόλο.

Σχετικά άρθρα