Στα… θρανία με βιβλία και crash test τον Ιούλιο

Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων του προγράμματος Elite, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης στο Λονδίνο. Οι Αλέξης Δέδες, Δημήτρης Πάτκας και Κωνσταντίνα Μώρου που ακπροσωπούσαν την ΑΕΚ παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των καθηγητών του προγράμματος και πλέον είναι αναγκασμένοι να καθίσουν στα… θρανία προκειμένου να διαβάσουν το υλικό που τους παραδόθηκε και το οποίο αναλύει διεξοδικά τρόπος διαχείρισης εταιριών και προσέλκυσης επενδυτών.

Από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ επιλέγει να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα εξηγήσαμε ότι είναι μία πολύ δελεαστική ευκαιρία για την “Ένωση” να ανέβει επίπεδο και αν περάσει με επιτυχία όλες τις “εξετάσεις” να ανοίξει την τεράστια πόρτα του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.
Το επόμενο διάστημα η επικοινωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους υπεύθυνους της Elite θα γίνεται μέσω onlineσυστήματος. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη ανά τακτά χρονικά διαστήματα να απαντάει σε ερωτήσεις επί παντός εταιρικού θέματος. Το πιο κρίσιμο τεστ για την “Ένωση” το οποίο θα αφορά τη συμμετοχής της θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, όταν θα κληθεί να περάσει από εξετάσεις προόδου.
Για την ΑΕΚ αυτή η συμμετοχή είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Όπως εξηγήσαμε και χθες μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της να κηρύξει την έναρξη των εργασιών στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, αφού πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία του προγράμματος με τόσο μεγάλο πελατολόγιο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Πάτκας επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Δέδες αναμένεται σήμερα το πρωί -μέσω Ζυρίχης- στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο κ. Δέδες αναμένεται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό τον κ. Μελισσανίδη για τα αποτελέσματα αυτής της πρώτης επαφής και των πρώτων γνωριμιών που έκανε στο Λονδίνο…

Σχετικά άρθρα