Σβήνουν… οι ελπίδες για τον Μέρτενς (video)

Διαβάστε ακόμα:
Μάχη για την ζωή του δίνει ο Μέρτενς (pics)
Δεν είναι καλά τα νέα από το Βέλγιο τις τελευταίες ώρες για τον Γκρέγκορι Μέρτενς, ο οποίος χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να παραμείνει ζωντανός.
Να θυμίσουμε πως ο 24άχρονος αμυντικός της Λόκερεν, υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγώνα της δεύτερης ομάδας του συλλόγου του, κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα της Γκενκ.
Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι… «Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Περιμένουμε τα χειρότερα νέα», είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Λόκερεν! Φαίνεται πως ούτε οι γιατροί, ούτε τα μηχανήματα μπορούν να κάνουν κάτι. Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο, οι γιατροί της ομάδας του προσπάθησαν επί 30 λεπτά να επαναφέρουν τον 24άχρονο παίκτη, αλλά δεν κατέστη δυνατό, οπότε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο… Οι γιατροί της Λόκερεν τόνισαν πάντως ότι ο παίκτης ήταν καλά πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα την περασμένη Δευτέρα… 
Ο Γκρέγκορι Μέρτενς από το 2011 μέχρι το 2014 έπαιξε στην Σερκλ Μπριζ και είχε 10 γκολ και σε 87 ματς, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Λόκερεν, στην οποία παίζει και ο Γιώργος Γκαλίτσιος.
Να αναφέρουμε πως διεθνείς Βέλγοι όπως οι Τιμπό Κουρτουά, Ρομελού Λουκακού και Κέβιν Ντε Μπράινε εξέφρασαν δημόσια την στήριξή τους μέσω «Twitter».

Σχετικά άρθρα