Αρχική / More / Αθλητικά / Τα επόμενα βήματα για τη Λεωφόρο
Τα επόμενα βήματα για τη Λεωφόρο thumbnail

Τα επόμενα βήματα για τη Λεωφόρο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο και το προσωρινό πάγωμα που επέβαλε στην επιχορήγηση ύψους 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για έργα ανακατασκευής στο γήπεδο της Λεωφόρου αποτέλεσαν ένα πολύ μεγάλο σκόπελο για τους Πράσινους. Μετά την τελεσίδικη απόφαση που δικαιώνει το Τριφύλλι, πλέον οι διοικούντες τον σύλλογο προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου που έχουν θέσει προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η ιστορική έδρα της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι το έργο θα πάει πίσω χρονικά, συγκριτικά με τις αρχικές εκτιμήσεις που υπήρχαν και τούτο διότι προτού αρχίσουν οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υπόλοιπες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση; Θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον ανάδοχο που θα αναλάβει τα έργα υπό την επίβλεψη της αρμόδιας διεύθυνσης της Περιφέρειας Αττικής. Ακολούθως, κι εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις ή σε περίπτωση που αυτές εκδικαστούν και δεν μπλοκάρουν το έργο, θα γίνει η κατακύρωση και η υπογραφή της σύμβασης με τον κατασκευαστή και αμέσως θα αρχίσουν τα έργα που θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής.

Εκτιμάται πάντως ότι θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον 4-5 μήνες προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες. Πάντως βασική προϋπόθεση είναι η εκταμίευση του ποσού από την Περιφέρεια η οποία γίνεται τμηματικά και όχι εφάπαξ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X