Αρχική / More / Αθλητικά / Αγωγές Γκέντσογλου, Σιαλμά κατά Δημητρέλου, Αδαμίδη
Αγωγές Γκέντσογλου, Σιαλμά κατά Δημητρέλου, Αδαμίδη thumbnail

Αγωγές Γκέντσογλου, Σιαλμά κατά Δημητρέλου, Αδαμίδη

Πριν από ενάμισι μήνα εκδικάστηκαν οι αγωγές Κοντοέ και Μπουγαΐδη κατά Δημητρέλου, Αδαμίδη, χτες -όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της L.S., ήταν η σειρά των Γκέντσογλου – Σιαλμά που διεκδικούν τα χρήματα τους από τους δυο πρώην προέδρου της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γκέντσογλου περίπου 160.000 ευρώ και ο Σιαλμάς περίπου 90 χιλιάρικα. Αμφότεροι εκπροσωπήθηκαν στο δικαστήριο από την πρώην νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέννυ Κονιτσιώτη, ενώ παρών στη δικαστική αίθουσα ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος. Τον Σταύρο Αδαμίδη εκπροσώπησε η αδερφή του που είναι δικηγόρος. Ο Δημητρέλος ουσιαστικά τα έριξε στον Αδαμίδη, τονίζοντας πως δεν δημιούργησε αυτός τα χρέη προς τους δυο ποδοσφαιριστές. Απόφαση αναμένεται προσεχώς.

Την προσεχή Δευτέρα είναι το ποινικό κομμάτι με κατηγορούμενους (μεταξύ άλλων για μη απόδοση ΦΠΑ) τους Νίκο Νοτιά, Πέτρο Παππά, Σταύρο Αδαμίδη, Χάρη Κοσμάτο και Ανδρέα Δημητρέλο. Την Τετάρτη 6 Μαΐου ακολουθεί το δικαστήριο με έναν άλλο πρώην πρόεδρο τον Θωμά Μαύρο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X