Αρχική / More / Αθλητικά / Αυτά ισχύουν για τον τεχνικό διευθυντή
Αυτά ισχύουν για τον τεχνικό διευθυντή thumbnail

Αυτά ισχύουν για τον τεχνικό διευθυντή

Τις πρώτες ημέρες του Μαΐου πρέπει να περιμένουμε αποτελέσματα από τις επαφές που έκαναν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, για το ποιος τελικά, θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό και τις επαφές που είχε με ξένους τεχνικούς διευθυντές έχει παραδώσει την σχετική λίστα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Γνώστης του θέματος, είναι και ο γιός του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος Σαββίδης. Σύμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, πολύ σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να αποφασίσει οριστικά ο Ιβάν Σαββίδης για το πρόσωπο στο οποίο θα δώσει το χρίσμα.

Ασφαλώς και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ακούσει και διαβάσει τις σχετικές εισηγήσεις για τον ξένο τεχνικό διευθυντή και ως εκ τούτου καλείται να αποφασίσει σχετικά. Οριστικά πάντως, μιλούν στην ΠΑΕ για ξένο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα αξιολογήσει το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας όταν έρθει με το καλό. Και φυσικά θα είναι αυτός, που θα αποφασίσει για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X