Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Σε ποιους είπε να κάνουν ησυχία ο Βαρουφάκης;
Σε ποιους είπε να κάνουν ησυχία ο Βαρουφάκης; thumbnail

Σε ποιους είπε να κάνουν ησυχία ο Βαρουφάκης;

Σε κλοιό με εφοριακούς υπαλλήλους βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης έξω από το υπουργείο Οικονομικών. 


Τη στιγμή που εκείνοι τού έλεγαν τα αιτήματά τους, ο υπουργός τούς αιφνιδίασε κάνοντας μία απίστευτη κίνηση: τους έκανε νόημα να κάνουν ησυχία, ζητώντας τους να μη μιλάνε για να ακούγεται τόσο ο ίδιος, όσο και εκείνοι όταν μιλούν.


Στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών άκουσε τα αιτήματά τους και ειδικά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ωστόσο δεν υποσχέθηκε καμία λύση. «Εχετε δίκιο, θα δούμε το θέμα σας μετά τη διαπραγμάτευση», τους είπε και αποχώρησε.


«Γνωρίζουμε ότι όλος ο φορολογικός μηχανισμός έχει πέσει θύμα μιας μνημονιακής κρίσης. Το βασικό είναι να πάψει η ασφυξία του ελληνικού Δημοσίου από τους δανειστές ώστε να παύσει η ασφυξία του ελληνικού λαού από την κρίση. Να πάψει ο εξευτελισμός των δημοσίων υπαλλήλων της μνημονιακής πολιτικής που είχε στόχο την κατάρρευση του κράτους και την ασυδοσία. Αυτό τελειώνει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη διαπραγμάτευση για να προσέξουμε τους ανθρώπους που αξίζουν την στήριξή μας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης.
 \

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X