«Να δώσουμε χαρά στον κόσμο και στον Όλιβερ»

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έδωσε υπόσχεση στους φίλους του Ολυμπιακού ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη στο αυριανό (2/5, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και επισήμανε ότι: «Θα τα δώσουμε όλα για έναν επιπλέον λόγο. Θα παίξουμε για τον Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να παίξει σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να του δώσουμε χαρά».
Το μπλογκ του 29χρόνου Αμερικανού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Το προηγούμενο διάστημα κάναμε αρκετές ημέρες να τα πούμε, αλλά τώρα, μέσα σε μια εβδομάδα τα λέμε δύο φορές και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Την Τρίτη αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο και αυτό που κρατάμε από το ματς είναι ότι δείξαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πολλές φορές τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν «παγίδες», αλλά εμείς δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας.
Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν «τελικό». Ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. 150% στο πλάνο του προπονητή μας. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από την ημέρα που κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα και προκριθήκαμε στο Final Four με σταματάνε στον δρόμο φίλαθλοι της ομάδας μας και αφού πρώτα μου δίνουν συγχαρητήρια για την πρόκριση, στη συνέχεια μου ζητάνε να κερδίσουμε αυτό το ματς.
Και σε όλους δίνω την ίδια υπόσχεση, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Εκτός αυτού, θα τα δώσουμε όλα και για ακόμη έναν λόγο. Θα παίξουμε και για τον Όλιβερ. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να παίξει σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να του δώσουμε χαρά.
Ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε τον υπέροχο καιρό και σήμερα να είχατε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Καλό μήνα σε όλους
Μπράιαντ»

Σχετικά άρθρα