Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο thumbnail

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας, που ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του, εστιάζει στα θέματα των οικονομικών σου. Ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 4 Μαΐου, καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου, αλλά και σε εργασιακά ζητήματα, τα οποία ενδεχομένως την περίοδο αυτή να σε προβληματίσουν περισσότερο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να καταφέρεις μία σημαντική νίκη σε σχέση με τα οικονομικά σου, αλλά και με τις φιλοδοξίες σου! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη καλό είναι να μην εστιάσεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις από τις οποίες μπορεί να περιμένεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο μήνας αυτός προσφέρεται για την επανεξέταση θεμάτων, προκειμένου να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, πριν τα προωθήσεις. Όχι σε παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις, αν δεν εξετάζεις καλά όλα τα ενδεχόμενα! Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 16, 18, 27

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σαφώς και μπορείς να βγεις ωφελημένος, αρκεί να μεθοδεύσεις με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις και να αποφύγεις τις υπερβολές. Να θυμάσαι πως η αρχή του μήνα μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία, που θα ανοίξει το δρόμο σε ένα σχέδιό σου ή σε μια επεκτατική επαγγελματική ιδέα, την οποία επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό! Γενικότερα, είναι ένας μήνας που τα οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο, είτε μέσα από τη δική σου διάθεση να κάνεις καινούργια ανοίγματα και να ανακαλύψεις νέες πηγές εισοδημάτων, είτε μέσα από έκτακτα έξοδα ή οικονομικές εκκρεμότητες, που έρχονται την περίοδο αυτή και πολύ πιθανόν να σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Επίσης, τον Μάιο απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 16, 17, 18, 20, 27, 30

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας εξελίξεων, μια και οι περισσότεροι πλανήτες αρχίζουν σταδιακά να περνούν στο ζώδιό σου και σε αναγκάζουν να πάρεις θέση απέναντι στις μέχρι τώρα επιλογές σου. Καλείσαι να μπεις σε μια διαδικασία εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου ζητήματα. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έχεις σκεφτεί ή προγραμματίσει, όμως καλό είναι να μην επιμείνεις στα θέματα που βλέπεις ότι δεν εξελίσσονται ή δεν σου βγαίνουν έτσι όπως θα τα ήθελες, αφού η αναδρομή κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, σου προσφέρει το χρόνο που χρειάζεται για να επαναδιαπραγματευθείς καλύτερα οτιδήποτε σε απασχολεί. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα και φρόντισε να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 14, 16, 18, 20, 28, 30

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας οργάνωσης και μεθόδευσης των οικονομικών σου δεδομένων, στόχων κι επιλογών, ενώ παράλληλα αναθεωρείς καταστάσεις ή πρόσωπα, που αντιτίθενται στις επιθυμίες σου. Οι πιθανές αναβολές στα σχέδιά σου δεν χρειάζεται ούτε να σε απογοητεύσουν, ούτε να σε πτοήσουν, αφού παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στη δράση και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και σε πιθανά λάθη, ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πού θέλεις να κατευθυνθείς. Καλό είναι τον μήνα αυτόν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο. Να θυμάσαι πως δεν είναι εποχή για ανοίγματα, αλλά για μεθοδευμένες κινήσεις. Επίσης, προσοχή στις συναλλαγές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩστο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 12, 13, 16, 17, 18, 20, 21

 

ΛΕΩΝ

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις στα επαγγελματικά σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Γενικότερα, χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση στα θέματα που προκύπτουν και προπαντός ευελιξία, δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν όλοι τις ανάγκες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, ωστόσο μπορεί και εδώ να υπάρξουν εμπόδια ή ακόμα και εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Έκτακτα έξοδα ή θέματα που έχεις αμελήσει κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν μια σχετική αναστάτωση, όμως αν είσαι συνεπής και προσεκτικός, μπορείς να τα διεκπεραιώσεις με επιτυχία. Επίσης, τον Μάιο μπορεί να γίνεις πιο σπάταλος και να νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα είτε σε αγορές είτε για να περάσεις καλά. Χρειάζεται μέτρο και σύνεση, για να κρατήσεις και τις ισορροπίες και να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩστο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 14, 18, 19, 21, 24, 28, 30

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, παρόλο που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με επαγγελματικές εκκρεμότητες, που ενδεχομένως λειτουργούν πιεστικά, από την άλλη μεριά σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας σημαντικής επιτυχίας σε ένα σχέδιό σου, που ενδεχομένως μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Γενικότερα όμως, ο μήνας αυτός σε φέρνει αντιμέτωπο και με κάποιες παλαιότερες επιλογές σου στα επαγγελματικά σου, στις συνεργασίες σου και γενικότερα στις σχέσεις σου στη δουλειά, δημιουργώντας συχνά ένα κλίμα αρκετά έντονο. Γι’ αυτό απόφυγε τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και την εντατικοποίηση των προσπαθειών σου, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα εισπράξεις αυτό που επιδιώκεις. Είναι καλύτερα να κινηθείς σε όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους, να αποφύγεις τις πιθανές συγκρούσεις και να μεθοδεύσεις λεπτομερώς ό,τι σε ενδιαφέρει να υλοποιήσεις αργότερα. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 8, 16, 17, 22

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X