Λάτιν δυάδα

Η δυάδα της περασμένης Τετάρτης με τα «διπλά» της Σεβίλλης (3-1 την Εϊμπαρ) και της Ατλέτικο (1-0 τη Βιγιαρεάλ), κάλυψαν τη χασούρα της Τρίτης και άφησαν και κέρδος. Το σημαντικό στο στοίχημα είναι να μην μπαίνουμε μέσα και έπονται τα υπόλοιπα.

211 ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΛΕΟΝ 2 3,50
Προτελευταία αγωνιστική στο Μεξικό, το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι βαθμολογικά είναι μονόπλευρο. Η Πουέμπλα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και εάν ηττηθεί μπορεί να πέσει από τώρα, ενώ η Λεόν βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δεν έχει καμία ελπίδα για τα πλέι οφ. Παρόλα αυτά το κίνητρό της είναι τεράστιο, καθώς θέλει να πάρει… εκδίκηση για τον υποβιβασμό της πριν από 13 χρόνια από τη νυν αντίπαλό της! Το 2002 συναντήθηκαν στο γήπεδο της Λεόν που κέρδιζε 2-0, αλλά έχασε 3-2 στο τέλος και έπεσε κατηγορία. Της πήρε 10 χρόνια να επιστρέψει σε αυτή και θέλει τώρα να… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Της δίνεται απόψε η ευκαιρία να το πράξει απέναντι στην αγχωμένη Πουέμπλα που μετράει 3 ήττες εντός έδρας. Στα συν μας για το «διπλό» είναι και η απόφαση της Λεόν να πει… όχι στο αίτημα της Πουέμπλα να αλλάξει ημέρα η διεξαγωγή του αγώνα (ήθελε να το μεταθέσει την Κυριακή για να αγωνιστεί την ίδια ώρα με τη Λεόνες Νέγκρος). Η αιτιολογία για την απόρριψη του αιτήματος ήταν ότι η ομάδα θα χάσει ένα 24ωρο από την προετοιμασία για το επόμενο (αδιάφορο) ματς με την Τιχουάνα.

222 ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ 1 1,70
Ο «άσος»… άνοιξε στο 2,20-2,30 και έκτοτε πήρε την… κατηφόρα. Ο λόγος είναι ότι βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική στη Χιλή και το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Ουνιόν Εσπανιόλα θέλει μόνο νίκη για να μπει στη Λιγκίγια. Μπορεί υπό προϋποθέσεις να περάσει και εάν φέρει ισοπαλία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει το εισιτήριό της στα… ζάρια. Υποδέχεται την πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ η οποία από το περασμένο Σαββατοκύριακο που κατέκτησε την κούπα και μαθηματικά δεν έχει κάνει ουσιαστική προπόνηση. Αυτό ήταν το πρώτο της πρωτάθλημα και ήρθε απροσδόκητα αν αναλογιστούμε ότι η απόδοση για την κατάκτησή της ήταν στο 101,00 πριν την έναρξη της σεζόν! Το γλέντι κράτησε αρκετές ημέρες, η χαρά είναι μεγάλη και το μυαλό βρίσκεται αλλού. Η Εσπανιόλα συγκαταλέγεται στις… μεγάλες δυνάμεις της κατηγορίας, θεωρούμε ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σχετικά άρθρα