Με Μεχία, Εμπόου ο Πανθρακικός με Βέροια

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, για την 33η αγωνιστική της Super League. 

Η ομάδα της Κομοτηνής είναι έτοιμη για τον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα επιδιώξει να κατακτήσει τη νίκη, προκειμένου να αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Βέροια πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον Μάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην της απουσίας του Αντώνη Λαδάκη, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, αλλά και του Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού επιστρέφει τόσο ο Αλφρέδο Μεχία όσο και ο Πάπε Εμπόου. Αμφότεροι είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, λόγω τιμωρίας για κάρτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, αφού έκαναν αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δούλεψαν σε υψηλούς ρυθμούς σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Πανθρακικού ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει σήμερα για τη Βέροια κι απόψε θα διανυκτερεύσει εκεί, ενόψει του αυριανού αγώνα με την τοπική ομάδα (19:00).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Χρήστου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Μπάλντα, Χασομέρης, Ιγκόρ.

Σχετικά άρθρα