Οβερ σε Βαρκελώνη, Βερόνα

311. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΟΒΕΡ 1.65
Ξαναμπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της έβδομης θέσης που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο η Εσπανιόλ μετά τη νίκη στη δύσκολη έδρα της Γρανάδα την περασμένη Πέμπτη με 2-1. Στο -2 πλέον από τη Μάλαγα και την Αθλέτικ θα τα δώσει όλα μέχρι το φινάλε της σεζόν και ειδικά στο σπίτι της όπου είναι ανταγωνιστική και ικανή επιθετικά. Τα ίδια στοιχεία χαρακτηρίζουν και την απρόβλεπτη Ράγιο η οποία κατάφερε να περιορίσει την ισχυρή Βαλένθια στο 1-1. με αυτό το αποτέλεσμα πλησίασε στο -5 από την 7η θέση και θεωρητικά ελπίζει σε Ευρωπαϊκή έξοδο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει και πάλι επιθετική προσέγγιση όπως το συνηθίζει μακριά από τη Μαδρίτη όπου σπάνια φέρνει ισοπαλία και συχνά μεγάλα σκορ. Η παράδοση λέει πως τα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους στη Βαρκελώνη έληξαν όβερ.
 
322. ΒΕΡΟΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ 1.65
Εχει βρεί ρυθμό η Βερόνα που συνεχίζει τις ικανοποιητικές εμφανίσεις έχοντας προφανή στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη. Κατάφερε να μην χάσει στην έδρα της ισχυρής Σαμπντόρια στερώντας από τους “μπλουτσερκιάτι” πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Στην έδρα της παίζει φουλ επίθεση σκοράροντας με άνεση όπως το έκανε στο πρόσφατο 3-2 επί της Σασουόλο. Ελεύθερα, χωρίς το άγχος των βαθμών αγωνίζεται και η Ουντινέζε ομάδα που δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της κυρίως εξαιτίας της ευάλωτης αμυντικής γραμμής. Επειδή όμως έχει εύκολο το γκολ περιμένω να σκοράρει και σήμερα και να ανοιχτεί όπως το συνηθίζει. Το όβερ ευνοείται και από την προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων καθώς οι εννέα στις 11 πιό πρόσφατες είχαν από τρία γκολ και πάνω! Με σχετικό ρίσκο παίζει και το 4-6 γκολ που δίνει απόδοση 2.60.
 
395. ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1 1.50
Εχασε τη δεύτερη θέση της κατάταξης στη Σεγούντα η Σπόρτιγκ μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Αμεσος στόχος είναι να βρεθεί ξανά πίσω από την σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Μπέτις αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει να επιστρέψει στα τρίποντα ειδικά στο “Μολινόν” εκεί που μετρά από την αρχή της περιόδου 10 νίκες, τρείς ισοπαλίες και μία μόνο ήττα. Στο εκτός 0-0 με τη Γιαγκοστέρα έδειξε και πάλι ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στην ανασταλτική λειτουργία άλλωστε έχει δεχτεί μόνο 25 γκολ σε 35 αγωνιστικές! Επιθετικά μπορεί να τα καταφέρει με αντίπαλο την ασταθή εσχάτως Μαγιόρκα. Η ομάδα του Σολέρ που έρχεται από σημαντική νίκη επί της Τενερίφης δεν είναι αυτό που λέμε υπόδειγμα αμυντικής σταθερότητας ενώ σπάνια πανηγυρίζει εκτός έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε από τα μέσα Μαρτίου και έπειτα.

Σχετικά άρθρα