Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής. Δεν είναι η αγάπη πολύπλοκη, οι άνθρωποι την κάνουν…
Οι προβλέψεις της Κυριακής.  Δεν είναι η αγάπη πολύπλοκη, οι άνθρωποι την κάνουν... thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής. Δεν είναι η αγάπη πολύπλοκη, οι άνθρωποι την κάνουν…

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να συγχωρήσεις ή να γίνεις εσύ το εύκολο στην διαχείριση άτομο. Όλα αυτά αν τα συνθέσεις, θα βγάλουν ένα κομμάτι από το παρελθόν που σε ενοχλεί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το δουλέψεις.
Ερωτικά: Η καχυποψία και η έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά σου θα σε δικαιώσουν, γιατί θα έρθουν να κουμπώσουν με καταστάσεις που αυτήν τη στιγμή μπορεί να βιώνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα που από αυτά πρέπει να ξεκινήσεις και να τα έχεις σαν σημείο αναφοράς για να πετύχεις. Το πρώτο πάντως που οφείλεις να κάνεις είναι να μάθεις να ζητάς αυτά που θέλεις χωρίς υπεκφυγές.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Βρίσκεσαι παραδομένος/η στους άλλους γιατί το θεωρείς καθήκον σου είτε να σταθείς είτε να δείξεις έντονο ενδιαφέρον για το τι και πώς πρέπει να αξιολογήσεις τις δυνατότητες σου μέσω των αναγκών των τρίτων.
Ερωτικά: Ενώ δεν σου αρέσει να υποκύπτεις σήμερα θα γίνεις κατά ανάγκη πολύ συντροφικός/η ή ακόμα και πολύ κολλημένος/η με ένα πρόσωπο και ίσως με τον τρόπο σου να το πνίγεις αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να παραμένεις πολύ προσκολλημένος/η σε ένα θέμα και να μη μπορείς με τίποτε να αναθεωρήσεις ή να αλλάξεις ρότα, με συνέπεια να ξεχάσεις πως είναι να λειτουργείς αυτόνομα. Πάντως άλλα θα λες κι άλλα θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Δεν θέλεις να εξαρτάσαι από κανέναν κι όμως νιώθεις ένα μικρό σκάλωμα με συγγενείς και με φίλους που τους θέλεις πολύ κοντά σου. Ο έλεγχος βέβαια δεν είναι του τύπου σου αλλά σήμερα μπορεί να τον κάνεις σε όλους.
Ερωτικά: Όσο προχωράς με τον Σκορπιό, τόσο πιο βαθιά μπαίνεις σε ένα σύστημα που δεν καταλαβαίνεις γιατί ο ψυχισμός σου δεν είναι τέτοιος, όμως εσύ αντιλαμβάνεσαι καλύτερα με τις αισθήσεις σου που είναι πολύ έντονες και σε καθοδηγούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που να είναι περισσότερο προστατευτικές ή και κτητικές, ενώ σήμερα ίσως επιδείξεις ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις πωλήσεις και το χρήμα.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Οδηγείς τα πράγματα βάσει της διαίσθησής σου και αυτό τελικά σου βγαίνει σε καλό γιατί ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι να κάνεις για να το αποκτήσεις.
Ερωτικά: Η εσωτερική σου ηρεμία είναι πολύ βαθιά γιατί έχεις καταλάβει ότι τελικά δεν μπορείς να ορίζεις εσύ τις καταστάσεις. Με την γαλήνη και την αυτοπεποίθηση όλα θα πάνε καλά. Με τον Σκορπιό τα πάντα είναι πολύ δυνατά και έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Με μια εσωτερική δύναμη ανατρέπεις κάπως τις δυσκολίες και παραμένεις σε μια κατάσταση αισιόδοξης ηρεμίας, χωρίς να σε εξαντλούν οι αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν συνέχεια.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να επηρεαστείς από τις αρνητικές σκέψεις, δε γίνεται γιατί θα γυρνάς και θα ξαναγυρνάς στα ίδια και τα ίδια. Ίσως να μην σε ενθουσιάζει πάρα πολύ να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή να καταπιεστείς από την οικογένεια σου για να βρεθείτε όλοι μαζί.
Ερωτικά: Η σκέψη σου σχετίζεται με τον Σκορπιό και μάλιστα το παιχνίδι είναι τόσο έντονο που νιώθεις ότι τα βέλη του σε πιάνουν ακόμα και από μακριά. Μικρές ζήλειες και εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στην φάση της διεκδίκησης και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις την μεγαλόπρεπη στάση σου που τα δίνεις όλα και δε θα αρέσει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η άποψή σου μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη γιατί περιέχει το φόβο της απώλειας ή της απόρριψης. Ίσως να μη μιλήσεις καθαρά γιατί το περιβάλλον μπορεί να μην το σηκώνει.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να επιστρέψεις στα παλιά όλο και κάτι γίνεται και σου κτυπάει την πόρτα στο παρελθόν και εσύ υποκύπτεις στα έντονα συναισθήματα και τις αναμνήσεις. Φωτογραφίες και κειμήλια από την οικογένεια ή από ένα ταξίδι θα σε γεμίσουν νοσταλγία ενώ η επαφή με τα αδέλφια ή με συγγενείς σου θα είναι σημαντική.
Ερωτικά: Μπορεί κατά βάθος να μην πιστεύεις στον έρωτα και με έναν ασυνείδητο τρόπο να σταματάς την ροή του συναισθήματος, βρίσκοντας διάφορες προφάσεις ότι κάτι δεν σου αρέσει. Όμως απέναντι στην παρέμβαση του Σκορπιού όλα θα σταματήσουν και θα αλλάξεις 180 μοίρες αφού βλέπεις ότι σε αγγίζει βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιτυχία είναι για σένα κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν μπορείς να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, αν δεν έχεις τα εχέγγυα. Πιθανόν οι συζητήσεις με ένα άτομο που μπορεί να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις να σε στρέψουν προς άλλες κατευθύνσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/73578-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-3-5#ixzz3Z49yaDey

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X