Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάιο
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάιο thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάιο

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;


Κριός


Δεσμευμένος
Ο Μάιος, θερμέ Κριέ, ξεκινά με τον Ήλιο, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, στο σταθερό και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου να σε ωθεί να δώσεις έμφαση σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με χαρές και ευχάριστα γεγονότα. Συγχρόνως, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (6/5) ευνοεί να αναθερμανθεί ο έρωτας με τον/την σύντροφό σου και να βιώσετε μια πιο βαθιά σύνδεση μεταξύ σας. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο τρυφερό και οικογενειακό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου. Το θεσπέσιο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (16/5) δείχνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις μαζί με το ταίρι σου ένα όνειρό σου. Αν μάλιστα, θα ήθελες να συγκατοικήσετε, να αλλάξετε στέγη, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι η ιδανική περίοδος. Εξάλλου, ο μέγας ευεργέτης, ο Δίας, μέσα από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα ως το καλοκαίρι σε βοηθά να βρεθείς στο επίκεντρο όλων όσων μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία, υπερηφάνεια και χαρά. Ο μήνας έχει και τις δυσκολίες του και οι ημερομηνίες που χρειάζεται να αποφύγεις να λειτουργήσεις σπασμωδικά, ιδιαίτερα εσύ του β' δεκαημέρου, είναι 22/5 και 25/5.
Αδέσμευτος
Με τον τυχερό Δία στον Λέοντα και τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, ο έρωτας σε περιτριγυρίζει. Τόσο ο Μάιος όσο και το καλοκαίρι ανεβάζουν τις ερωτικές σου μετοχές και ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά σίγουρα θα μπει στη ζωή σου. Με τον Ήλιο (ως τις 21/1) και τον Άρη (ως τις 12/5) στον αργό Ταύρο τα πράγματα δεν θα κυλούν με τους γρήγορους ρυθμούς που σε εξιτάρουν και αυτό ίσως σου δημιουργεί ανησυχίες και ανασφάλειες. Ωστόσο, μια σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί γύρω στις 6/5 μπορεί να έχει εκτός από πάθος και καρμικό ρόλο στη ζωή σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο συναισθηματικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας ότι ξεκινά μια περίοδος που και το αισθηματικό παρελθόν σου θα βρεθεί στο προσκήνιο των επιλογών σου. Από τις 12/5 η παρουσία του κυβερνήτη σου του Άρη στους επικοινωνιακούς Διδύμους δείχνει ότι θα προωθείς με μεγαλύτερη ευκολία τα αισθηματικά σου σχέδια. Γύρω στις 16/5 οι πιθανότητες για μια ονειρική αγάπη ή μια τρυφερή επανασύνδεση είναι πιθανή. Με την είσοδο του Ήλιου, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στις 21/5 στους αεικίνητους Διδύμους θα αρχίζει να νιώθεις πιο γρήγορες, παιχνιδιάρικιες και ζωηρές τις εξελίξεις. Απόφυγε τη δημιουργία σχέσης γύρω στις 22/5, 23/5, 25/5, 31/5.


 


Ταύρος


Δεσμευμένος
Ο Μάιος κάνει ποδαρικό με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον τομέα των σχέσεων να δείχνει πάθος, ζηλοτυπίες αλλά και την προοπτική κάτι αναφορικά με το ταίρι σου να το αφήσεις πίσω σου και να γίνει μια νέα αρχή. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 21/1) και του Άρη (ως τις 12/5) στο δικό σου ζώδιο τονίζουν την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου για το πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Από την άλλη, η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στο σπιρτόζο ζώδιο των Διδύμων δείχνει ότι καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η επικοινωνία με το ταίρι σου θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Ταξίδια, έξοδοι και ανάλαφρα ενδιαφέροντα θα φέρουν ανανέωση. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και ιδιαίτερα από τις 19/1 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στο στοργικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 8/5 δείχνει ότι η κατανόηση θα αποτελεί τον καλύτερο πυροσβέστη σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Τέλος, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στις 16/5 σχηματίζει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα περίοδο που μπορείς να αξιοποιήσεις (ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου) για να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και γιατί όχι να εκπληρώσεις και μια επιθυμία σου.
Αδέσμευτος
Στις 4/5 η Πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει την ανάγκη για σχέση ενώ γύρω στις 6/5 είναι πιθανή η δημιουργία ενός ειδυλλίου όλο πάθος που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου τη ζωή σου. Συγχρόνως, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής, που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή, θα βρίσκεται στο τσαχπίνικό και παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων εμφανίζοντας νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για να φλερτάρεις. Ωστόσο, τα πεταχτά φιλιά και οι περιπετειούλες δεν σε έλκουν και ίσως απογοητευτείς με την επιπολαιότητα ενός προσώπου. Άτομο από το παρελθόν ίσως επανέλθει στη ζωή σου ιδιαίτερα από τις 19/5 που ο Ερμής θα γυρίσεις ανάδρομος. Ωστόσο, οι μη θετικές όψεις που σχηματίζει δεν προοιωνίζουν μια εξέλιξη όπως θα την επιθυμείς. Είπαμε, το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» δεν είναι του στυλ σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη που από τις 8/5 θα είναι στο τρυφερό και στοργικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι αν αναζητήσεις τον έρωτα σε ένα πρόσωπο που θα σε αγγίζει συναισθηματικά μπορείς να ζήσεις το όνειρο γύρω στις 16/5, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου. Απόφυγε να κάνεις σχέση γύρω στις 9/5 (εξαπάτηση), 22/2 (πόνος, κρυφά μυστικά), 25/2 (κόντρα στην ηθική σου), 27/5 (εξιδανίκευση).


 


Δίδυμοι


Δεσμευμένος
Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη και τον τομέα των σχέσεων σου δείχνει ότι έχουν επανέλθει προβλήματα και μαύρα σύννεφα στη σχέση σου, ιδιαίτερα όσον αφορά οικονομικά θέματα και ζητήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Γύρω στις 3/5 και 15/5 του μήνα θα χρειαστεί να περιφρουρήσεις τη σχέση σου από αυτά τα προβλήματα που θα βρίσκονται σε έξαρση, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου. Από την άλλη, παρουσία του Δία, κυβερνήτη των σχέσεων σου, στον Λέοντα και τον οίκο της επικοινωνίας δείχνει ότι μέσα από συζήτηση πολλά πράγματα μπορούν να εξομαλυνθούν ενώ ταξίδια και μίνι εκδρομές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ρομαντικό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας ότι η ερωτική ζωή μπορεί να σου προσφέρει αυτόν τον μήνα δώρα που θα χαίρουν συναισθηματικής αξίας. Στις 12/5 το πέρασμα του Άρη στο δικό σου ζώδιο τονίζει την ανάγκη για μια νέα αρχή όμως σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 19/5 δείχνει ότι η ελαφρότητα που θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα μπορούν να γίνουν αιτία για εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αξιοποίησε τον ευέλικτο νου σου για να διατηρείς σε καλή κατάσταση την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και οι κακές μέρες θα μείνουν πίσω σας.
Αδέσμευτος
Η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την ικανότητα να γνωρίζεις νέα άτομα και να παίζεις το παιχνίδι του φλερτ με ευκολία. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 3/5 και 9/5 δείχνουν ότι ίσως παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε πιέσουν ή θα σε παραπλανήσουν. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Κρόνου, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή (στις 19/5) δείχνει ότι είναι πιθανή η επαναξιολόγηση τόσο των προσδοκιών σου από μια σχέση όσο και της αξίας μια προηγούμενης. Στις 12/5, ο Άρης, ο πλανήτης των δράσεων, εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο δίνοντας σου τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να δώσεις μάχη για ό,τι επιθυμείς. Καλό είναι όμως να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες και ιδιαίτερα στις 15/5 και 26/5 αντίστοιχα και να έχεις στο νου σου ότι ίσως οι επιδιώξεις σου στον έρωτα μπλοκαριστούν ή αποδειχθούν ουτοπιστικές. Τα όνειρα σου για έρωτα τον Μάιο ούτε μαραίνονται ούτε χάνονται απλά μπαίνουν σε αναμονή καθώς αυτόν τον μήνα πρωτεύει να τα βρεις με τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου.


 


Καρκίνος


Δεσμευμένος
Ο Μάιος ξεκινά με την Πανσέληνο (4/5) στον Σκορπιό και τον οίκο της ερωτικής σου ζωής να αναθερμαίνει το πάθος στη σχέση σου και να βοηθά να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που έχουν φέρει πόνο κάνοντας μια νέα αρχή. Συγχρόνως, στις 8/5 η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας το ενδιαφέρον σου τόσο για τον έρωτα όσο και το έτερο σου ήμισυ. Η ρομαντική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (16/5) ευνοεί να ζήσεις, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου, μια μαγευτική εμπειρία με τον/την σύντροφό σου καθώς το σύμπαν ανοίγει τις πύλες της ευτυχίας. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου, κυβερνήτη του τομέα των σχέσεων σου, δείχνει ότι ίσως χρειαστεί να ενασχοληθείς ξανά με κάποιες υποθέσεις του συντρόφου σου που πίστευες ότι πια ανήκουν στο παρελθόν. Σχετικής φύσεως ζητήματα θα ανακύψουν γύρω στις 3/5 και 15/5 όπου και χρειάζεται να έχεις το νου σου. Ο μήνας κλείνει με τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (22/5) και τον Ουρανό (25/5) δείχνοντας πως μέσα από οδυνηρές καταστάσεις θα χρειαστεί, ιδιαίτερα εσύ του β' δεκαημέρου, να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σου.
Αδέσμευτος
Στις 4/5 η μεταμορφωτική Πανσέληνος στον Σκορπιό και τον τομέα των αισθηματικών σου δείχνει ότι ο Μάιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την ερωτική σου ζωή αφού μέσα από συνειδητοποιήσεις και σημαντικές αλλαγές θα ακολουθήσεις μια απόλυτα αναμορφωτική στάση. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου, κυβερνήτη των σχέσεων σου, δείχνει ότι είναι σημαντικό να λυθούν θέματα που αφορούν κάποια προηγούμενη σχέση ή πρώην σύντροφο. Σε αυτό το σκοπό συμβάλλει και η ανάδρομη τροχιά του Ερμή (από τις 19/1) που δείχνει ότι η σκέψη σου γυρίζει προς τα πίσω ενώ κρυφές συναντήσεις θα παίξουν το δικό τους ρόλο στα αισθηματικά σου σχέδια. Μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 να τονίζει την ανάγκη να βιώνεις τον έρωτα ωστόσο η παρουσία του Άρη από τις 12/5 στους Διδύμους δείχνει ότι θα υπάρχει εσωτερικό δίλημμα για το πώς θα ακολουθήσεις το δρόμο που θέλεις. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον μυστικό Πλούτωνα (22/5) και τον αντισυμβατικό Ουρανό (25/5) δείχνοντας μια περίοδο που η δημιουργία μιας παθιασμένης και ανεξέλεγκτης σχέσης μπορεί να σε πονέσει. Η καλύτερη όψη του μήνα για την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα για σένα του α' δεκαημέρου, είναι στις 16/5 που δείχνει ότι μπορείς να βρεις τον έρωτα των ονείρων σου.


 


Λέων


Δεσμευμένος
Με τον Δία στο δικό σου ζώδιο απολαμβάνεις το μεγαλύτερο μερτικό της τύχης και της εύνοιας. Και δεδομένου, ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης της αισθηματικής σου ζωής, της δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει και να σου προσφέρει μεγάλη ευτυχία. Ως τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη στους πολύχρωμους και παιχνιδιάρικους Διδύμους κοινωνικές εκδηλώσεις και έξοδοι ανανεώνουν τη σχέση σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο εσωτερικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και θα απολαμβάνεις τον έρωτα μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας. Στις 16/5 το ονειρικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το συναισθηματικό δέσιμο στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός να σε μεταφέρει μαγικά στην ευτυχία. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Κρόνου στον Τοξότη και τον οίκο των ερωτικών σου δείχνει ότι επανελέγχοντας κάποια ζητήματα σε σχέση με παιδιά, ελεύθερο χρόνο και διασκέδαση θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις κάτι σημαντικό για την ερωτική και θερμή καρδιά σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι στις 22/5 (επώδυνα αισθηματικά και οικονομικά θέματα), 23/5 (πιέσεις και δυσκολίες), 25/5 (καταστάσεις εκτός ελέγχου) και 31/5 (πίστη στην ουτοπία).
Αδέσμευτος
Με τον Δία, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στο δικό σου ζώδιο η τύχη ανατέλλει προς το μέρος σου όσον αφορά τον έρωτα και όχι μόνο. Είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού αυτήν την χρονιά και περίπου ως το α' δεκαήμερο του Αυγούστου ο έρωτας ψάχνει την ευκαιρία για να ρίξει το βέλος του και να γεννηθεί στην καρδιά και τη ζωή σου. Αυτόν τον μήνα, οι γνωριμίες και η κοινωνική ζωή είναι στις επάλξεις. Ως τις 7/5 είναι πιθανόν το πρόσωπο που θα σε κάνει για χάρη του να καρδιοχτυπήσεις να είναι από το φιλικό σου περιβάλλον, το χώρο των γνωστών σου ή τον κύκλο δικτύωσής σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ρομαντικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου και ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή που ξεχωρίζει για τον συναισθηματικό του κόσμο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Γύρω στις 16/5 ενδέχεται ένα άτομο που αγαπά την τέχνη, έχει ανεπτυγμένη την συναισθηματική νοημοσύνη ή ξεχωρίζει για τον αλτρουισμό του να μαγέψει την καρδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, πριν ανοίξεις την νέα πόρτα που γράφει «μεγάλος έρωτας» θα πρέπει να έχεις κλείσει μια για πάντα εκείνη του παρελθόντος. Την ευκαιρία θα την έχεις, αξιοποίησέ τη!


 


Παρθένος


Δεσμευμένος
Ο Μάιος ξεκινά με τον Ήλιο (ως τις 21/1) και τον Άρη (ως τις 12/1) στο τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο του Ταύρου να ευνοούν τις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, τον Ερμή, στους ανήσυχους Διδύμους πολλά και διαφορετικά θέματα θα είναι αιτία για να δημιουργείται ανακατωσούρα που θα έχει αντίκτυπο στην αισθηματική σου ζωή. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 19/5 θα επιδεινώνει αυτήν την κατάσταση καθότι θα προκύπτουν διλήμματα και μπερδέματα που θα διχάζουν και δεν θα βοηθούν τον εποικοδομητικό διάλογο. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 στο συναισθηματικό και στοργικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι η αγάπη θα βρίσκει τρόπους για νιώθεις το έτερο σου ήμισυ το «φιλαράκι» σου που ότι και να γίνεται σε αγαπάει στα αλήθεια. Γύρω στις 16/5 οι συνθήκες θα είναι γόνιμες για να γαληνέψουν τα συναισθήματα και ο ρομαντισμός να βάλει την δική του πινελιά στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα δουλειάς και καριέρας να επηρεάσουν τη σχέση σου και πρόσεχε πεθερικά και πρόσωπα με κύρος και εξουσία γιατί ίσως είναι αιτία για να παγιδευτείς σε σφάλματα όσον αφορά τη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Ο Μάιος αν και είναι ένας μήνας που το πλανητικό σκηνικό δονείται κάτω από αρνητικές όψεις εντούτοις εσύ ανήκεις στα πρόσωπα που με το ένα χέρι σου παίρνει και με το άλλο σου δίνει. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου κυβερνήτη του αισθηματικού τομέα δείχνει ότι ίσως κάποια αγάπη δεν έχει ξεθωριάσει μέσα σου και ίσως θα ήθελες να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία γεγονός στο οποίο συμβάλλει και η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη σου, του Ερμή, από τις 19/5. Στις 6/5, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται εντός του οίκο της ερωτικής ζωής ευνοεί να ζήσεις έναν έρωτα γεμάτο πάθος που θα μετουσιωθεί σε σχέση ζωής. Συγχρόνως, ο κυβερνήτης των σχέσεων σου ο Ποσειδώνας στις 16/5 πραγματοποιεί μια πολύ ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη ευνοώντας να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα. Με εξαίρεση, το διάστημα γύρω από τις παραπάνω ημερομηνίες ο μήνας κρύβει πολλές παγίδες, διάψευση προσδοκιών, μπερδέματα και παρερμηνείες. Ως εκ τούτου χρειάζεται να κινείσαι επιφυλακτικά ώστε να αποφύγεις να παραπλανηθείς από το γοητευτικό αλλά απατηλό τραγούδι των ερωτικών σειρήνων.


 
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/73574-erotikes-provlepseis-maioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3Z4Dz4y5Q

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X