Σαν να μην έγινε…

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 σε ματς με πολύ μέτρια ποιότητα. Πιο κοντά στη νίκη έφτασαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχασαν πέναλτι με τον Κλέιτον στο πρώτο ημίχρονο.
Στη λευκή ισοπαλία κόλλησαν Ξάνθη και Αστέρας σε ματς με μέτρια ποιότητα.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στη νίκη. Στο 32′ το πέναλτι που κέρδισε ο Τριάδης δεν κατάφερε να αξιοποίησει ο Κλέιτον, ο οποίος σούταρε εκτός εστίας από την άσπρη βούλα.
Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα με αποτέλεσμα να …εξαφανιστεί η ποιότητα και οι φάσεις. Μάλιστα, η προσπάθεια του Αστέρα έγινε ακόμα δυσκολότερη στο δεύτερο μέρος. Στο 70ο λεπτό ο Γκοιάν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Τριάδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (76′ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Μπέλιτς (68′ Καπετάνος), Ράνος (66′ Βάλτερ)ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο (68′ Νίκο Φερνάντες), Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (60′ Γιαννιώτας), Πάρα (74′ Ζησόπουλος), Λούι, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας Γκολ: -Κάρτες: 52′ Κλέιτον, 16′ Βασιλακάκης / 31′ Αλόκο, 61′ Πάρα, 65′ Γκοϊάν (70′ δεύτερη κίτρινη κι αποβολή), 73′ Γιαννιώτα, 87′ Λούι, 89′ Ρόλε, 91′ Νίκο Φερνάντες

Σχετικά άρθρα