Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις, γιατί έτσι πρέπει ή έτσι είναι το σωστό, έρχεται αυτή η στιγμή που το πάθος σε κυριεύει και οι ανάγκες σου γίνονται εμμονή! Δεν μπορείς να αντισταθείς, αλλά επιμένεις μέχρι να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Την εβδομάδα 4 ως 10 Μαΐου η αλήθεια είναι ότι θα τα θέλεις όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Δεν θα υπολογίσεις το φόβο, δεν θα λογαριάσεις τις συνέπειες, αλλά θα δώσεις ψυχή και σώμα, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου… Μπροστά σου υπάρχουν κίνδυνοι, παρασκήνιο, μυστικά, λάθη και ίντριγκες που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά. Μπορείς και θα καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που θέλεις, αρκεί η αγάπη να γίνει ο οδηγός σου!

Πανσέληνος Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού: Πες “ναι” στο πάθος! 


Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας 4-10 Μαΐου είναι η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Δευτέρα στις 4 Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού! Η Σελήνη από το Σκορπιό βρίσκεται σε πτώση, με αποτέλεσμα το συναίσθημα να είναι "απομονωμένο" και να μην εκφράζεται με τον κατάλληλο τρόπο! Μυστικοί έρωτες, παράνομα μυστικά πάθη, φλογερά ερωτικά θέματα και παρασκήνιο στον τομέα των σχέσεων, θα κάνουν την εβδομάδα αυτή να θυμίζει "σαπουνόπερα" που καθηλώνει… Την ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, έχουμε και μία δυσαρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Δία από τον Λέοντα, η οποία και θα κάνει το κλίμα της εβδομάδας μας, ακόμα πιο υπερβολικό! Τα ζώδια του σταθερού σταυρού(ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοίΥδροχόοι), είναι οι drama-queens της εβδομάδας, με λίγα λόγια θα δραματοποιούν τις καταστάσεις και θα βιώσουν έντονα και αδιέξοδα πάθη που θα τους οδηγήσουν σε αλλαγές! ΚαρκίνοιΙχθείςΠαρθένοικαι Αιγόκεροι είναι οι ευνοημένοι από αυτή την Πανσέληνο, αφού θα καταφέρουν να έχουν στο "πιάτο" αυτό που τόσο πολύ λαχταρούν!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Συναισθήματα με βάθος και ουσία! 


Ο Ήλιος πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου δημιουργεί την ανάγκη για απόλαυση, αισθησιασμό, έρωτα… τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που καλύπτει όλα σου τα κενά! Τα ημίμετρα δεν έχουν καμία θέση, γιατί με τον Ήλιο στον Ταύρο αναζητάς την τελειότητα και κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά, ολοκλήρωση! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αστειεύεται… Σε κάνει να δίνεις τους αγώνες σου, για να καταφέρεις υψηλούς στόχους ζωής. Σου γκρεμίζει ό,τι δεν έχει αξία και σου ανοίγει τις πύλες, για να ακολουθήσεις έναν δρόμο που θα σε φτάσει πιο κοντά σε ό,τι είναι αληθινό κι έχει βάθος και ουσία! Την Τετάρτη στις 6 Μαΐου, ο Ήλιος από τον Ταύρο, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Αν λοιπόν είσαι Ζώδιο της Γης (ΤαύροςΠαρθένοςΑιγόκερως) ή Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος,ΣκορπιόςΙχθείς) και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο, τότε αυτή την ημέρα θα βγεις με κάποιο τρόπο κερδισμένος! Αυτή την ημέρα θα ανακαλύψεις ότι τα συναισθήματα που έχεις, δεν είναι "παίξε-γέλασε" και θα υπάρξει και κάποια συναισθηματική ή ηθική ανταμοιβή, που θα σου δώσει δικαίωση ή θα δείξει ποια θα είναι η πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο: Αγάπησε δίχως όρια! 


Στις 7 Μαΐου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον άστατο και παιχνιδιάρη Δίδυμο για να κάνει το πέρασμά της στον αγαπησιάρη και οικογενειάρχη Καρκίνο!Μέχρι τις 5 Ιουνίου, θα αναπτυχθεί το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας στις σχέσεις, ενώ θα αναζωπυρωθούν συναισθήματα σε σχέσεις που μετρούν αρκετά χρόνια! Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο αναζητάς το γνώριμο, το οικείο, αυτό που ξυπνά στην καρδιά σου αναμνήσεις! Δεν θέλεις να παίξεις για να περάσεις την ώρα σου, θέλεις όμως να παγώσεις στο χρόνο σε αυτή την ρομαντική στιγμή, που δεν θα μπορέσεις να ξεχάσεις όσο ζεις! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, θα δημιουργηθούν σχέσεις, που θα μπορούν να έχουν πορεία για γάμο, οικογένεια και παιδιά! Θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε κάποιες σχέσεις, που στην ουσία δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες μας! Τα ζώδια που ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι κυρίως οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οιΠαρθένοι! Οι Καρκίνοι θα ομορφύνουν και θα έχουν σημαντικές κατακτήσεις! 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! 


Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία "ζωηρή", αλλά και "παραπλανητική" όψη που μπορεί να σε βάλει και σε μπελάδες! Ο Ερμής από τους Διδύμους, θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 9 Μαΐου! Αυτή η όψη θα φέρει στην επιφάνεια ψέματα, δολοπλοκίες, ενώ θα ειπωθούν και λόγια που δεν θα είναι αληθινά! Κράτησε μικρό καλάθι, μην επενδύεις σε όσα ακούς, ιδιαίτερα όταν φαίνεται ότι προκύπτουν εξαιτίας του ενθουσιασμού! Τα ζώδια που μπορούν εύκολα να πέσουν στην "φάκα" ενός ψέματος είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοι,ΤοξότεςΙχθείς) του α’ δεκαημέρου! Ωστόσο, όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αυτή την ημέρα! 

 

Τα τραγούδια μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας και "φωτογραφίζουν" όλα όσα θέλουμε και προσμένουμε! Άκουσε τον δικό σου στίχο για την εβδομάδα 4-10 Μαΐου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικέςπροβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

"Σε θέλω εδώ – Γιώργος Καραδήμος / Δήμητρα Γαλάνη"

"Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να ‘ναι δικά μου, να ’σαι πληγή απ’ την πληγή να ’σαι χαρά, απ’ τη χαρά μου να ’σαι εδώ, γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω"! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ξυπνά μέσα σου βαθιά ερωτικά ένστικτα, ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε κάνει να λαχταράς να συμμαζευτείς στην προσωπική σου ζωή και να δέσεις άγκυρα στο σταθερό ερωτικό σου λιμάνι! Αυτή την εβδομάδα θα είσαι όλο ερωτικές εξομολογήσεις! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

 


ΤΑΥΡΟΣ

"Θα μου βάλεις την κουλούρα – Ελεονόρα Ζουγανέλη"

"Δεν είμ’ εγώ απ’ τις γυναίκες που θαρρείς δε λογαριάζω, αν είσαι μάγκας και βαρύς κι αν εκορόϊδεψες πολλές, στ’ αληθινά σε μένα όμως η μαγκιά σου δεν περνά. Θα τα βρεις μαζί μου σκούρα κι ας με παίρνεις γι’ αγγελούδι, θα μου βάλεις την κουλούρα και θα πεις κι ένα τραγούδι"! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, σου δημιουργεί μεγάλο πείσμα και σε κάνει να θέλεις να σοβαρευτείς στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο γλυκαίνει το κλίμα των επικοινωνιών σου και έρχονται μηνύματα-έκπληξη που σε κάνουν να χαμογελάς! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

"Όσα η αγάπη ονειρεύεται – Αλκίνοος Ιωαννίδης"

"Έλα, μη μου καίγεσαι, θα σου χαρίσω ό,τι θες έλα μη μου καίγεσαι, όλα μου τ’ αύριο και τα χθες στο τώρα θα τα κλείσω! Όσα η αγάπη ονειρεύεται, τα αφήνει όνειρα η ζωή. Μα όποιος στ’ αλήθεια ερωτεύεται κάνει τον πόνο προσευχή, βαρκούλα κάνει το φιλί"! Παρασύρεσαι σε όνειρα και σκέψεις για το αύριο, που είναι βασισμένα στην φαντασία και στην ονειροπόληση! Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα λόγια σου και να μην πιστεύεις και όσα ακούς. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Να μ’ αγαπάς – Γιάννης Κατεβάς"

"Να μ' αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί! Να με φιλάς τώρα, να με κρατάς τώρα όσο η καρδιά σου το μπορεί! Και τίποτα δε θέλω σ' ετούτη τη ζωή, στα μάτια σου να βλέπω τον ήλιο το πρωί! Να μ' αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί"! Ήρθε επιτέλους η δική σου ερωτική εποχή, αγαπητέ Καρκίνε… Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, φέρνει έκτακτες ερωτικές εξελίξεις που σε αναστατώνουν με όμορφο τρόπο! Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και τα πάντα γύρω σου γίνονται πιο όμορφα! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


 


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X