Κολοσσός: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του Κολοσσού εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το ΑΣΕΑΔ κατοχύρωσε υπέρ της ομάδας της Ρόδου τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.
Η ανακοίνωση:
Με τη σημερινή του Απόφαση το ΑΣΕΑΔ αποδέχθηκε την ένσταση της Κ.Α.Ε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τον αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ρόδο, κατοχυρώνοντας οριστικά την νίκη στην ομάδα μας.
Οι άνθρωποι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ικανοποιημένοι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αποκατέστησε μια καταρχήν λάθος απόφαση με το σωστό τρόπο.
Αισθάνονται δε διπλά δικαιωμένοι γιατί οι αγώνες που κρίνονται καθαρά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν μπορούν να αμφισβητούνται «κατόπιν εορτής» με δήθεν αιτιάσεις και σαθρά αθλητικά επιχειρήματα, ακυρώνοντας σε δικαστικές αίθουσες υποδείξεις και αποφάσεις διαιτητών!
Το πλήρες κείμενο της απόφασης έχει ως εξής:
Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 55/4-5-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε.». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 25/6-3-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου.

Σχετικά άρθρα