Φραουλάδα…επειδή η θερμοκρασία ανεβαίνει!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">350γρ. φράουλες</li>
<li class="ingredient">500γρ. ζάχαρη</li>
<li class="ingredient">2 φλιτζάνια νερό</li>
<li class="ingredient2">Για το σερβίρισμα</li>
<li class="ingredient">παγωμένο νερό (απλό ή ανθρακούχο)</li>
<li class="ingredient">παγάκια</li>
<li class="ingredient">φυλλαράκια δυόσμου</li>
<li class="ingredient">φετούλες λάιμ ή λεμονιού</li>
<li class="ingredient">μερικές φετούλες φράουλας</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Πλένετε καλά και πολτοποιείτε στο multi τις φράουλες με τη ζάχαρη σε δύο δόσεις. Ρίχνετε τον πολτό σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Αρχικά βράζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει την πρώτη βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και συνεχίζετε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει το σιρόπι και να γίνει πηχτούτσικο.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Με τη βοήθεια χωνιού το μεταφέρετε σε γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρείτε στο ψυγείο.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Όταν θέλετε να σερβίρετε, βάζετε λίγη φραουλάδα στα ποτήρια, προσθέτετε παγάκια, φυλλαράκια δυόσμου, φετούλες λάιμ ή λεμονιού, 2-3 φετούλες φράουλας και παγωμένο νερό να απογεμίσει το ποτήρι και σερβίρετε με καλαμάκι.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα