Νταμπλ και μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος και πλέον κοιτάζει τους επόμενους στόχους του.

Ο άμεσος είναι να κάνει ξανά το νταμπλ κερδίζοντας την Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να προχωρήσει στη στελέχωση του ρόστερ του για τη νέα σεζόν με παίκτες κλάσης από το εξωτερικό, μαζί με τις κινήσεις που ήδη έχει κάνει από τον ελληνικό χώρο.

Από το υπάρχον δυναμικό δεν υπολογίζονται για τη νέα περίοδο οι Αφελάι, Σαντάνα, Μέγιερι ενώ είναι ανοιχτό εάν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φουστέρ. Εκκρεμούν οι υποθέσεις του Μιλιβόγεβιτς και του Εντινγκά που είναι δανεικοί, όπως και ο Μήτρογλου που είναι μια διαφορετική περίπτωση και δεν εξαρτάται τόσο από τον Ολυμπιακό.

Μετά τον τελικό θα γίνουν οι εισηγήσεις του προπονητή και για κάποιους άλλους παίκτες που ενδεχομένως δεν θα χωρούν στα πλάνα.

Στη διοίκηση υπάρχει ικανοποίηση για τις γεμάτες εξέδρες στη φιέστα και τα μηνύματα συσπείρωσης από την πλευρά του κόσμου. Κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ολυμπιακός μια οικογένεια, με νέες επενδύσεις για ακόμη μεγαλύτερη ισχύ και υπόσχεση για άλλα 20 πρωταθλήματα!

Σχετικά άρθρα