Είδαν το ντέρμπι από τα αποδυτήρια (pics)

Δεν κύλησαν… όλα ήρεμα στο «Μπομπονέρα» στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορ και την Ρίβερ Πλέιτ, με την διοίκηση της δεύτερης να βλέπει τον αγώνα από τα αποδυτήρια…  
Ο κόσμος της Μπόκα αποθέωσε την ομάδα του, αλλά πέταξε αντικείμενα στον αντίπαλο προπονητή Μαρσέλο Γκαγιάρδο! Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από τον μεγάλο αγώνα, οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς επιτέθηκαν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ρίβερ Πλέιτ!
Επίσης, η διοίκηση της φιλοξενούμενης δεν είδε το ματς από την προεδρική σουίτα, αλλά από τηλεόραση στο χώρο των αποδυτηρίων. Ο Ιγνάσιο Βιγιαροέλ (μέλος της διοίκησης της Ρίβερ Πλέιτ) «ανέβασε», μάλιστα, φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Twitter». Η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς υποστήριξε ότι ήταν κρατημένες τέσσερις θέσεις για μέλη της διοίκησης των «εκατομμυριούχων» και τελικά εμφανίστηκαν έξι αυτής.Και να φανταστεί κανείς ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ανταλλαγή επευφημιών ανάμεσα στις δυο διοικήσεις, ενώ έγινε και κοινή συνέντευξη Τύπου των προέδρων Ανχελίσι και Ντ’ Ονόφριο! Υπάρχουν βήματα προόδου ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο μεγαλυτέρων ομάδων του Μπουένος Άιρες, για να γίνονται ντέρμπι χωρίς επεισόδια, αλλά πολλές φορές οι οπαδοί έχουν άλλη άποψη!

Así vimos el partido en el vestuario xq no nos dieron lugar, hay que ser y parecer GRANDE pic.twitter.com/hJTQNHGbUr
— Ignacio villarroel (@Villarroelnacho) May 4, 2015

Σχετικά άρθρα