Αρχική / More / Αθλητικά / Γιατί δεν υπέγραψε ο ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά
Γιατί δεν υπέγραψε ο ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά thumbnail

Γιατί δεν υπέγραψε ο ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα και τον τηλεοπτικό σταθμό Nova μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το ηδη υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να αγχώνονται ιδιαίτερα. Απεναντίας μάλιστα. Θεωρούν πως θα πρέπει να υπάρξουν καλύτεροι όροι και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ανταποδοτικότητας και συνεργασίας.

Οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας της Λίγκας με την Nova έως το 2019 ενώ το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2017.

Το σκεπτικό των επιτελών της ΠΑΕ είναι πως πρόκειται για μία βιαστική απόφαση και ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει περισσότερα οφέλη μέσα από την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, για να υπογράψει αυτή την συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία με το κανάλι ως καλή και εποικοδομητική, προφανώς όμως θα επιδιώξει βελτίωση των όρων της συμφωνίας για να ενταχθεί στο γκρούπ των υπόλοιπων ομάδων.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, εξέφρασε, με δήλωση του την επιθυμία και ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξαν οι υπόλοιπες ομάδες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X