Αρχική / More / Celebrity news / Χώρισαν μετά από 5 χρόνια Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα
Χώρισαν μετά από 5 χρόνια Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα thumbnail

Χώρισαν μετά από 5 χρόνια Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα

Εκείνοι που τους γνωρίζουν λένε ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και ηΛένα Παπαληγούρα ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα όταν γνωρίστηκαν. Εκείνη τότε ήταν 26 χρόνων και εκείνος 57. Η διαφορά της ηλικίας τους δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους.


Η Λένα Παπαληγούρα βρήκε στο πρόσωπο του σκηνοθέτη τον Πυγμαλίωνά της, έμαθε από αυτόν, έζησε μαζί του, μοιράστηκαν επαγγελματικά βήματα και ο νέος κύκλος της «10ης εντολής» τη βρήκε να πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και να συμμετάσχει στη συγγραφή του.


Σύμφωνα με τη real το τέλος έφεραν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, αφού το βαρύ πρόγραμμα της την έκανε να «απουσιάζει» από τη σχέση. Όταν ξεκίνησε η κρίση στη σχέση τους αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο χωριστά μέχρι να διαπιστώσουν αν τους χρειαζόταν ανάπαυλα ή τέλος. Κανένας του δεν μίλησε για το τι συμβαίνει και τελικά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους χωρίς εντάσεις και φασαρία.


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X