Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Ταύρος και η ερωτική του συμπεριφορά!
Ο Ταύρος και η ερωτική του συμπεριφορά!	 thumbnail

Ο Ταύρος και η ερωτική του συμπεριφορά!

Ο Ταύρος και έρωτας!


 


 O έρωτας είναι ένα συναίσθημα μαγικό το οποίο πλημμυρίζει την καρδιά όλων μας με χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό και μας κάνει να αισθανόμαστε πληρότητα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Έρωτας ήταν ο γιος της θεάς της ομορφιάς, της Αφροδίτης, και του θεού του πολέμου, του Άρη, όσο όμορφος όμως και να ήταν, πάντα προξενούσε, μπελάδες! Κάθε άνθρωπος βιώνει με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα και η προσωπικότητά του στις σχέσεις του διαφέρει. Η  ερωτική αστρολογία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα κάθε ζωδίου, να δούμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί στις ερωτικές του σχέσεις και τρόπους για να κατακτήσουμε το άτομο που ποθούμε!

 ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


 


Ο Ταύρος, με κυβερνήτη τον πιο ερωτικό και ρομαντικό πλανήτη της αστρολογίας, την Αφροδίτη, είναι ένα ζώδιο τρυφερό, ρομαντικό και αισθησιακό το οποίο ψάχνει να βρει την αγάπη που θα κρατήσει για πάντα στη ζωή του. Είναι το πρώτο από τα σταθερά ζώδια της γης και είναι φανερό ότι ξέρει καλά τι θέλει και έχει αρκετή υπομονή για να το κατακτήσει! Όταν ερωτευτεί παράφορα, μπορεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κάνει το σύντροφό του ευτυχισμένο, αλλά μπορεί να γίνει «ταύρος εν υαλοπωλείω» αν τον προδώσετε!

 ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ


 


Η γυναίκα Ταύρος φαίνεται πως είναι ήρεμη και ντροπαλή. Αν τη γνωρίσετε όμως καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα άκρως ερωτικό θηλυκό αποφασισμένο να κερδίσει πάντα αυτό που θέλει. Δεν είναι μια γυναίκα με την οποία μπορεί εύκολα ένας άντρας να «παίξει» μαζί της για μια ερωτική βραδιά χωρίς συνέχεια. Πρέπει να την πείσετε ότι τη θέλετε πραγματικά και ότι μπορείτε να της προσφέρετε μια σταθερή σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Έχει ανάγκη ο άντρας που έχει πλάι της να ξέρει τι θέλει, να είναι κυνηγός, να διαθέτει ευγένεια αλλά και οικονομική άνεση, για να μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Για να καταφέρει Για να καταφέρει ένας άντρας να την κατακτήσει πρέπει πρώτα να την προσεγγίσει φιλικά, να βγει αρκετές φορές μαζί της, να της τηλεφωνεί συχνά, να είναι συνεπής και να δείχνει ότι έχει σοβαρές προθέσεις γιατί είναι γυναίκα που δεν έχει διάθεση για επιπολαιότητες. Όταν η Ταυρίνα ερωτεύεται, δείχνει τα συναισθήματά της και το ενδιαφέρον της με κάθε τρόπο. Δίνει όλη της την αγάπη χωρίς περιορισμούς και όρια, μπορεί όμως να γίνει αρκετά καταπιεστική και ζηλιάρα με το σύντροφό της. Είναι αρκετά ρομαντική και ιδεαλίστρια. Δίνει απέραντη εμπιστοσύνη στο άτομο που αγαπά, γι’ αυτό πολλές φορές προδίδεται και πληγώνεται. Στην προσπάθειά της να διατηρήσει μια σχέση μπορεί να εγκλωβιστεί σε ένα σύντροφο που δεν είναι ο σωστός γι’ αυτή, γιατί με το πείσμα και την υπομονή της έχει την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον αλλάξει. Μη θεωρήσετε ποτέ δεδομένη τη γυναίκα Ταύρο. Όταν θυμώσει αρκετά και εξαντληθούν τα όριά της, τότε βάζει οριστικό τέλος και γυρνά σελίδα.

 


ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ


 


Ο  Ταύρος είναι ένας άντρας με αυστηρό παρουσιαστικό και φαινομενικά απρόσιτος και απόμακρος, όταν τον γνωρίσετε όμως καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι είναι απόλυτα σέξι και ρομαντικός. Θέλει μια σταθερή και ποιοτική σχέση που θα του προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα και ασφάλεια. Δεν δημιουργεί ποτέ επιπόλαιες σχέσεις μόνο για να καλύψει τις ανάγκες του. Προτού ξεκινήσει μια σχέση, είναι απόλυτα σίγουρος για τα αισθήματά του. Είναι επιλεκτικός, έχει καλό γούστο και του αρέσουν οι γυναίκες που διαθέτουν θηλυκότητα, γλυκύτητα και καλλιεργημένη προσωπικότητα. Γνωρίζοντας τον άντρα Ταύρο, στην αρχή μπορεί να απογοητευτείτε γιατί, όσο και να του αρέσετε, δεν πρόκειται να δείξει ενθουσιασμό ή να φλερτάρει έντονα, θα προσπαθήσει να μάθει όσο περισσότερα γίνεται για εσάς. Θέλει το χρόνο του. Δεν θέλει να κάνει λάθη, κάθε κίνησή του είναι καλά προγραμματισμένη και χρειάζεται υπομονή και διπλωματία για να τον κατακτήσετε. Θα πρέπει να νιώσει ασφάλεια και οικειότητα και να τον αφήσετε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα. Όταν ο άντρας Ταύρος ερωτευτεί, κάνει τα πάντα για να κρατήσει δυνατή τη φλόγα του έρωτα στη σχέση του.  Είναι πολύ αισθησιακός εραστής και δοτικός σύντροφος. Του αρέσει η πολυτέλεια, για αυτό και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τη σύντροφό του σε ακριβά εστιατόρια ή ταξιδεύοντας μακριά από την πόλη σε ξενοδοχεία που κυριαρχούν η χλιδή και οι ανέσεις! Η ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα του είναι τα αρνητικά του στοιχεία. Δεν αλλάζει τις απόψεις του και προσπαθεί να επιβάλλει τις δικές του. Έχει ανεξάντλητη υπομονή, αν όμως τον θυμώσετε ή τον προδώσετε, τότε να είστε σε ετοιμότητα γ ια … ταυρομαχίες!

  


ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ


 

Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» για να βρεθείτε μερικά βήματα πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας! 

 

Κερδίστε τη φιλία του, προσπαθήστε να τον κάνετε να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια μαζί σας. Του αρέσει το ευγενικό και ρομαντικό φλερτ. Να είστε πάντα καλοντυμένοι, να φοράτε το αισθησιακό σας άρωμα. Δείξτε του ότι ήρθατε στη ζωή του για να μείνετε! Μη βιάζεστε! Προσπαθήστε  με σταθερά βήματα να τον φέρετε κοντά σας. Δείξτε πως έχετε σοβαρές προθέσεις και ότι δεν ενδιαφέρεστε για μια περιστασιακή περιπέτεια. Μην αναφέρεστε σε παλιές ερωτικές σχέσεις και σε λάθη του παρελθόντος. Να είστε πάντα δίπλα του όταν σας χρειάζεται, να έχετε τη διάθεση να προσφέρετε τρυφερότητα και πίστη.  Δείξτε συνέπεια και σταθερότητα και μην τον κάνετε ποτέ να ζηλέψει γιατί τότε σίγουρα τον χάσατε! Όταν είναι απαραίτητο, κάντε φιλοφρονήσεις για να τον ανυψώσετε.Προγραμματίστε ένα ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο. Αποδράσεις στην εξοχή, μακριά από τους ρυθμούς της πόλης, θα τον χαλαρώσουν και θα τον φέρουν πιο κοντά. Ακόμα κι όταν διαφωνείτε μαζί του, μην τον αμφισβητήσετε, δείξτε ότι συμμερίζεστε τις απόψεις του και αποφύγετε τους διαπληκτισμούς μαζί του. Ο Ταύρος δεν θέλει αδιαφορία. Προσπαθήστε να τον κάνετε να νιώσει ότι είναι στις προτεραιότητες σας.

 

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ


 

• Ταύρος με ΤαύροΚαι οι δύο επιζητούν τη ζεστασιά και τη σταθερότητα μιας σχέσης. Θέλουν το χρόνο τους να ανοιχτούν συναισθηματικά, αλλά ζητούν την πραγματική αγάπη που θα κρατήσει για χρόνια. Υπάρχει έντονη ερωτική έλξη ανάμεσά τους, έχουν κοινό τρόπο σκέψης και ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις. Χρειάζεται προσοχή στα ερωτικά καβγαδάκια γιατί διαθέτουν πείσμα, ισχυρογνωμοσύνη και δεν αναγνωρίζουν εύκολα τα λάθη τους.

 

• Ταύρος με ΚαρκίνοΟ Ταύρος με τον Καρκίνο μπορούν να απολαύσουν μαζί μια όμορφη ερωτική σχέση γεμάτη συναίσθημα. Υπάρχει έλξη από την πρώτη ματιά. Ο Ταύρος αρέσκεται από τη γλυκύτητα και την ευγένεια του Καρκίνου και ο Καρκίνος μπορεί να νιώσει σιγουριά στο πλευρό του Ταύρου. Και οι δύο λατρεύουν τη ζεστασιά του σπιτιού και της οικογένειας και είναι παραδοσιακοί σε όλους τους τομείς της ζωής τους, γι’ αυτό αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο!

 

• Ταύρος με Παρθένο Ο Ταύρος και η Παρθένος, ως ζώδια της γης, στέκουν γερά στα πόδια τους και ξέρουν τι θέλουν. Η σχέση τους βασίζεται στην ηρεμία, τη γαλήνη και τις τρυφερές στιγμές, αφού και οι δυο τους απεχθάνονται τους καβγάδες. Ο Ταύρος έλκεται από το πρακτικό και αναλυτικό πνεύμα της Παρθένου, το οποίο μπορεί να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, η Παρθένος εκτιμά τη συνέπεια του Ταύρου, ο οποίος στέκεται βράχος ακλόνητος σε κάθε πρόβλημά του.

 

• Ταύρος με Σκορπιό: Ο Ταύρος με το Σκορπιό μπορούν να συνυπάρξουν σε μια σχέση που θα είναι γεμάτη πάθος και έντονα συναισθήματα. Ο Σκορπιός θα μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή τον Ταύρο και με την επιμονή του θα καταφέρει να τον κερδίσει. Ο Ταύρος, διαθέτοντας ρομαντισμό και αισθησιασμό, θα σαγηνεύσει τον ερωτικό Σκορπιό και θα του χαρίσει στιγμές αξέχαστες. Οι συχνές εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας είναι το αλατοπίπερο στη σχέση τους.

 

 

• Ταύρος με Αιγόκερω: Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι ζώδια συντηρητικά, πρακτικά και υπεύθυνα και μπορούν να έχουν μια αρμονική συνύπαρξη μεταξύ τους. Λατρεύουν την οικογένεια και θέλουν στη ζωή τους οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Ο αισθησιακός Ταύρος παρασύρει και χαλαρώνει το σοβαρό Αιγόκερω και έτσι μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ήρεμη και γαλήνια ερωτική σχέση που θα μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο.

 

 

http://www.astrologos.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X