Ο Νόιερ… απειλεί τον Μέσι!

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει μεγάλη πίστη στον εαυτό του και στην Μπάγερν Μονάχου και το έδειξε αυτό στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε ότι θέλει να δείξει στον Λιονέλ Μέσι ποιος θα είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς υποστηρίζει ότι έκανε και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και υπογράμμισε πως η Μπάγερν πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό της από την πρώτη στιγμή.

«Έχω μεγάλο σεβασμό στον Μέσι και για ό,τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι πολύ σημαντικό να του δείξω από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο γήπεδο το ποιος είναι το αφεντικό. Έκανα το ίδιο και στον τελικό του Μουντιάλ και λειτούργησε καλά», επισήμανε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το βράδυ της Τετάρτης και είναι ζωτικής σημασίας να πάρουμε κάποιο προβάδισμα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σκληρότητα»!

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Γερμανίας εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Μπάγερν μπορεί να αποκλείσει τους «μπλαουγκράνα» και να βρεθεί στον τελικό του Βερολίνου. «Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Βερολίνο και το παιχνίδι ενάντια στην Μπαρτσελόνα είναι ένας τελικός πριν τον τελικό. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε», δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ!

Ο διεθνής πορτιέρο είπε ακόμα ότι οι φετινοί ημιτελικοί δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς πριν από δύο χρόνια, όταν η Μπάγερν είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα και στα δύο παιχνίδια με συνολικό σκορ 7-0 (4-0 και 3-0).
«Πριν από δύο χρόνια κυριαρχήσαμε και στα δύο παιχνίδια εναντίον τους, αλλά από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτή τη φορά δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μέσι είναι πίσω στα καλύτερά του. Εμείς, αντίθετα, έχουμε αρκετές απουσίες», υπογράμμισε ο διεθνής άσος!

Σχετικά άρθρα