Μάρκοβιτς: «Δεν μπορώ να χαρώ τον τίτλο του MVP»

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς αναδείχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά όπως δήλωσε στο www.esake.gr: «Δεν μπορώ να χαρώ όπως πρέπει αυτό το βραβείο, γιατί η ομάδα μου, ο Πανελευσινιακός θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία».
 
Ο 26χρόνος Σέρβος φόργουορντ συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο ράνκινγκ (26 πόντοι με 4/6 βολές, 8/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4-6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 8 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε κάτι παραπάνω από 30’ συμμετοχής) στην νίκη των «σταχυοφόρων» στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (95-94), με την οποία, όμως, ο Πανελευσινιακός διατήρησε μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
 
– Πώς νιώθεις που αναδείχθηκες MVP της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από μια νίκη της ομάδας σου, η οποία, όμως, δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει τον υποβιβασμό της στην Α2;
 
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Η ομάδα την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην  δεύτερη κατηγορία και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος γι ΄ αυτό . Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να χαρώ όπως πρέπει αυτό το βραβείο».
 
– Εάν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, ποια λάθη ομαδικά και ατομικά θα διόρθωνες την φετινή σεζόν;
 
«Πιστεύω πως ο καλύτερος που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση είναι ο προπονητής. Εγώ είμαι παίκτης και προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου είτε είναι σωστά είτε λάθος».
 
– Αγωνίστηκες για δεύτερη αγωνιστική χρονιά στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πως αξιολογείς το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, σε σχέση με της προηγούμενης;
 
«Το πρωτάθλημα φέτος ήταν πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Υπάρχουν βέβαια πέντε ομάδες που είναι πολύ δυνατές και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις αλλά από την μέση και κάτω οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες. Μια νίκη ή μια ήττα μπορεί να σε βάλει στα play offs ή να σε ρίξει κατηγορία». 

Σχετικά άρθρα