Άνω κάτω λόγω του τελικού

Ο ορισμός του αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο πέρασε από χίλια κύματα. Τελικά πέρασαν τα ερυθρόλευκα… θέλω και ο αγώνας αντί να διεξαχθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία, έγινε αρκετό καιρό αργότερα.
Σήμερα η ΕΠΟ κάνοντας ένα ακόμα… χατίρι, άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Skoda Ξάνθη, λόγω… του Final-4 της Euroleague (!!!) και τη μετέθεσε από τις 16 για τις 23 Μαΐου.
Αυτό ζημιώνει και πάλι την ΑΕΚ, διότι βάσει του προγράμματος των play off της Football League, η “Ένωση” θα υποδεχθεί στις 20 Μαΐου τον Ολυμπιακό Βόλου και στις 24/5 μία μέρα δηλαδή μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, στον επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, ίσως στο ματς που θα κριθεί η πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το “Σπύρος Λούης” θα φιλοξενήσει μέσα σε πέντε μέρες τρία ματς με τα δύο τελευταία σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών…
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λογικό να συμβεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα μετατεθεί όλη η 6η αγωνιστική των play off για τη Δευτέρα 25 Μαΐου…

Σχετικά άρθρα