Αρχική / More / Αθλητικά / «No» Ντουμίτρου, «No» Τσάβες
«No» Ντουμίτρου, «No» Τσάβες thumbnail

"No" Ντουμίτρου, "No" Τσάβες

Έχουν «ξεσαλώσει» αρκετοί με την μεταγραφολογία στον ΠΑΟΚ την στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα σηκώσει, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον προπονητή, το κύριο βάρος της προσπάθειας για τον νέο ΠΑΟΚ. Κυκλοφορούν ονόματα, είτε γιατί τα πλασσάρουν οι εκπρόσωποι των παικτών, είτε γιατί μπορεί να υπέπεσε στην αντίληψη ορισμένων, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Τις τελευταίες ώρες, γράφηκε για τον Ντουμιτρου της Βέροιας, γράφηκε και για τον Τσάβες του ΠΑΣ. Σίγουρα θα γραφεί κι άλλο όνομα μέσα στο επόμενο 24ωρο. Όταν ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει τον νέο τεχνικό διευθυντή, γίνουν γνωστά τα θέλω του και η φιλοσοφία του, τότε θα μπορεί ο κάθε ένας, να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους «δρόμους» ενίσχυσης, στους οποίους θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε, μόνο εικασίες, εκτιμήσεις και προσωπικές επιθυμίες «συνομιλητών» μπορούν να αναφερθούν. Οι δύο παίκτες που σίγουρα είναι συμφωνημένοι για τον ΠΑΟΚ είναι οι Κοροβέσης και Χαρίσης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X