Αρχική / Διατροφή / Δίαιτα / Λίπος στην κοιλιά – Πώς να απαλλαγείς
Λίπος στην κοιλιά - Πώς να απαλλαγείς thumbnail

Όλγα, 24 ετών

Λίπος στην κοιλιά – Πώς να απαλλαγείς

ΕΡΩΤΗΜΑ
Καλησπέρα σας! Είμαι 1,61 και ζυγίζω 64 κιλά. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ξεκινήσει να αθλούμαι ξανά με αντιστάσεις στο γυμναστήριο κάνω γρήγορο περπάτημα 20 λεπτών στον διάδρομο. Είμαι φοιτήτρια όμως και είναι σχετικά δύσκολο να προσέχω την διατροφή μου. Θα μπορούσατε να δώσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια κιλών Θα έλεγα ότι έχω αρκετό ποσοστό λίπους κυρίως στην κοιλιά


Στο ερώτημα απάντησε η Αμαλία Φιλίππου, Κλινική Διαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΑΠΑΝΤΗΣΗ :


Αγαπητή φίλη, με βάση τα στοιχεία που μου δίνετε υπολογίζω πως το βάρος για το ύψος σας είναι οριακά φυσιολογικό, καθώς ο Δείκτης Μάζας Σώματός σας, που υπολογίζεται σε 24,7 σας κατατάσσει στα ανώτατα όρια του φυσιολογικού. Φυσικά, αυτό αποτελεί μια αδρή εκτίμηση καθώς το ιδανικό βάρος για τον καθένα μας πρέπει να εκτιμάται εξατομικευμένα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, μια προσπάθεια ένταξης φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό λίπος που σας ενοχλεί και να πετύχετε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για να επιτύχετε πιο άμεσα και πιο θεαματικά αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυάσετε την αύξηση αυτή της σωματικής άσκησης με ένα ισορροπημένο αλλά όχι απαραίτητα στερητικό, πρόγραμμα διατροφής. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία διαιτολόγο που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που θα πατάει πάνω στις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά αλλά και στις συνήθειές σας έτσι ώστε να μπορέσετε να το υιοθετήσετε, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τη διατροφική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να επιτύχετε αποτελέσματα με βάθος χρόνου.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X