Δυάδα από Τσάμπιονς Λιγκ και Λιμπερταδόρες

Τζάμπα χάθηκε το ταμείο χθες το βράδυ! Η… βλακεία του Καρβαχάλ (παραχώρησε το πέναλτι με το οποίο έκανε το 2-1 η Γιουβέντους) μας… έστειλε στον κουβά. Οχι τίποτα άλλο κιόλας, αλλά βγάλαμε και το goal στο Τίγκρες – Σούκρε (1-1, «έκλαψε» κόσμος που έσπασαν το over και ο «άσος») όπου… φορτώθηκε αρκετά το n/g! Το πρόγραμμα απόψε έχει τον 2ο ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, καθώς και 3 αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Λιμπερταδόρες (Γκουαρανί – Κορίνθιανς, Μινέιρο – Ιντερνασιονάλ, Σάο Πάουλο – Κρουζέιρο). Θα ασχοληθούμε με τον αγώνα των Καταλανών κόντρα στους Βαυαρούς, καθώς και τον έναν από τους δύο βραζιλιάνικους «εμφύλιους».

401 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 1,75
Πρώτος ημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη εβδομάδα ο επαναληπτικός στο Μόναχο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος σε όλο το 90λεπτο) κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες, ενώ στα τελευταία παιχνίδια της έχει δείξει και προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Συν το ότι μετράει 2-2-3 στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς της στον θεσμό. Αξίζει βέβαια εδώ να αναφέρουμε βέβαια, ότι έχει και 3 νίκες στις τελευταίες 4 επισκέψεις της στη Βαρκελώνη. Η Μπάρτσα από την άλλη, είναι… σεληνιασμένη, ονειρεύεται το τρεμπλ και έχει σε… εκρηκτική κατάσταση την επιθετική της τριπλέτα (Νέιμαρ, Μέσι και Σουάρες). Βάζει γκολ όποτε θέλει και με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί, δεν βλέπουμε πώς δεν θα σκοράρει απέναντι στη βαυαρική άμυνα.

138 ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 2,05
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δείχνει να πατάει καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή η Σάο Πάουλο η οποία μετράει 4-0-1 στα τελευταία 5 παιχνίδια, ενώ νίκησε και τα 3 ματς που έδωσε εντός έδρας στον όμιλό της (4-0 τη Ντανούμπιο, 1-0 τη Σαν Λορέντζο και 2-0 την Κορίνθιανς). Η Κρουζέιρο από την άλλη, δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και 15-20 μέρες (αποκλείστηκε στις 19 Μαΐου από την Ατλέτικο Μινέιρο στο τοπικό πρωτάθλημα), ενώ δεν ήταν καθόλου καλή η εικόνα της στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Λιμπερταδόρες (1-1-1, αντιμετωπίζοντας υποδεέστερες από τη Σάο Πάουλο ομάδες). Γενικότερα, δεν μας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, ενώ είναι εις βάρος της και η παράδοση (1-1-7 στις τελευταίες 9 επισκέψεις στην έδρα της αντιπάλου της).

Σχετικά άρθρα