«Πράσινος» ο Φινλανδός χαφ Ρόμπιν Λοντ (vids)

Μπορεί το όνομά του να μην λέει πολλά στο ευρύ κοινό ωστόσο οι συστάσεις που τον συνοδεύουν μιλούν για έναν από τους πιο ανερχόμενους Φινλανδούς ποδοσφαιριστές. Ο 22χρονος Ρόμπιν Λοντ που αγωνίζεται στην Ελσίνκι αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Νίκο Καλτσά που είχε υπογράψει από τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι Πράσινοι που κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2015 όσο και με τη μόνιμη πρωταθλήτρια Φινλανδίας, η οποία θα λάβει ένα αντίτιμο (όχι μεγάλο, αφού ούτως ή άλλως θα έχανε τον παίκτη σε λίγους μήνες δίχως το παραμικρό όφελος) προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Λοντ στο τέλος του μήνα.
Ο γεννηθείς στις 17 Απριλίου του 1993 κεντρικός μέσος, είναι αριστεροπόδαρος και παίζει στον άξονα δίνοντας λύσεις τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Πρόκειται για έναν box to box χαφ που πατάει την αντίπαλη περιοχή, σκοράρει, έχει καλή τεχνική και γενικώς κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Για αυτό άλλωστε επελέγη από τους Πράσινους, οι οποίοι τον έχουν… διπλοτσεκάρει καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχει παρακολουθήσει από κοντά ο Λεωνίδας Βόκολος.
Ο Λοντ είναι πιθανό εντός των προσεχών εβδομάδων να έρθει στην Αθήνα για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ θα παίξει με την Ελσίνκι μέχρι το τέλος του μήνα και στη συνέχεια θα πάρει άδεια προκειμένου να παρουσιαστεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού προς τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου.

 

Σχετικά άρθρα