Γαρίδες σαγανάκι παντρεμένες με λαχανικά!

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>1/2 κ. γαρίδες μέτριες φρέσκες<br />4 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες<br />1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες<br />2 πιπεριές κέρατο κομμένες <br />2 σκ.σκόρδο<br />1/2 κ.γ. κίμινο<br />1 φλ.καφέ ούζο<br />2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο<br />αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Σε τηγάνι, μέτριο και βαθύ ζεσταίνουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά. Οταν γίνει διάφανο ρίχνουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές, το κίμινο και αλατοπιπερώνουμε.<br />Ψήνουμε γυρίζοντας συχνά γιά 6' περίπου, μέχρι να ζαρώσουν και να αφήσουν τους χυμούς τους, φτιάχνοντας μιά σάλτσα πηχτή, χωρίς να λυώσουν εντελώς.<br />Ρίχνουμε τις γαρίδες κι αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πεντε το πολύ δεκα λεπτά μεχρι να αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα