Ξύλο στη φυσούνα από Εστογιανόφ (video)

Στην Σαουδική Αραβία και στην ομάδα της Αλ Νασρ του Ριάντ βγάζει το… ψωμί του ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, αλλά ο πρώην άσος του Πανιωνίου… έμπλεξε! Βλέπετε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και επιτέθηκε σε παίκτη στη φυσούνα γηπέδου.

Να θυμίσουμε ότι ο 32άχρονος επιθετικός αγωνίζεται από τις αρχές του 2015 στην συγκεκριμένη ομάδα και το βράδυ της Τετάρτης αντιμετώπισε την Λεχβίγια (ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις). Η τελευταία επικράτησε με 3-1, αποτέλεσμα που άφησε εκτός συνέχειας του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ την Αλ Νασρ.

Ο Εστογιανόφ, που άφησε την Πενιαρόλ για να πάει στην… Αραβία, όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό είχε πολλά νεύρα. Κάτι τον είχε πειράξει και κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, ξαφνικά… θόλωσε, έπιασε αντίπαλό του… πισώπλατα και τον χτύπησε.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αναμένεται να τιμωρηθεί με «βαριά» ποινή, ενώ θα χάσει και το 50% των χρημάτων που έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας!!! Είπαμε, στην Αραβία αλλά και στην Ασία ισχύουν αυστηροί νόμοι!

Δείτε την επίθεση του Εστογιανόφ


Σχετικά άρθρα