Περιμένει κάτι καλύτερο ο Μιούλντερ

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει στην υπόθεση της απόκτησης του Έρβιν Μιούλντερ. Ο 26χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ, γνωρίζει πως και άλλες ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτησή του (φημολογείται πως μία εξ αυτών είναι η Σέλτικ) και δεν βιάζεται να απαντήσει στην ΑΕΚ.
 Με την “Ένωση” οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει στο οικονομικό καθώς η προσφορά του “δικεφάλου” ανέρχεται στα 250 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ οι απαιτήσεις του Μιούλντερ κυμαίνονται γύρω στις 400.000 ευρώ ετησίως. Δεν αποκλείεται πάντως αυτό το “κρυφτό” και το παιχνίδι τακτικής να έχει  ως στόχο να ανεβάσει η ΑΕΚ την προσφορά της…
 
Ο χρόνος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού η ΑΕΚ θα πρέπει να δει τί θα κάνει για να καλύψει τη θέση στο νούμερο 1. Δεν μπορεί να περιμένει επ’ αόριστον τον Μιούλντερ και στο τέλος να μάθει ότι θα καταλήξει αλλού. Την ίδια ώρα βέβαια όσο περνάνει οι μέρες και δεν φτάνει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια του Ολλανδού γκολκίπερ, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

Σχετικά άρθρα