Πλήρης εξόφληση έως την άλλη Τρίτη

Είναι ειλημμένη απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την στιγμή που υπάρχει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα χρέη, να εξοφλήσει το ποσό των 10.391.201 ευρώ και να «καθαρίσει» μια και καλή τον ΠΑΟΚ. Και αυτό θα γίνει, το αργότερο, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.
 
Σύμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, το αργότερο μέχρι την άλλη Τρίτη, ίσως όμως και μία ημέρα νωρίτερα δηλαδή την Δευτέρα, άνθρωπος του Δικέφαλου θα βρεθεί στην εφορία ανωνύμων εταιριών στην Θεσσαλονίκη. Θα έχει ασφαλώς μαζί του, την επιταγή (ημέρας) για την άμεση εξόφληση του ποσού που αντιστοιχεί στα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το ελληνικό δημόσιο. Χρέη που είχαν δημιουργηθεί πριν από το 2007, χρέη που δεν δημιούργησε ο Ιβάν Σαββίδης και όμως από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Τούμπα, είχε δηλώσει δημόσια πως θα τα πληρώσει. Και αυτό, αναμένεται να συμβεί έως την ερχόμενη Τρίτη το αργότερο.
 
Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν ακόμη, πως ένα ακόμη ποσό της τάξεως του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ, που είναι ήδη ρυθμισμένο και πληρώνεται κανονικά με την διαδικασία των δόσεων, σύμφωνα με τον νόμο Ορφανού, δεν έχει αποφασιστεί εάν θα ενταχθεί στην νέα ρύθμιση. Εάν ενταχθεί από τον ΠΑΟΚ και αυτό το ποσό, θα γλυτώσει κοντά στις 70.000 ευρώ με την εφάπαξ εξόφληση.
 
Η είδηση πάντως είναι, πως ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, θα εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις του προς το ελληνικό δημόσιο μέχρι την άλλη Τρίτη. Και προφανώς, θα είναι η μοναδική αθλητική ανώνυμη εταιρία που θα προχωρήσει σε μία τόσο εντυπωσιακή (από απόψεως κατάθεσης ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού) και συμβολική (μια και καλή καθαρίζει ο ΠΑΟΚ από τα χρέη) κίνηση.

Σχετικά άρθρα