Πλούσιο ταλέντο στις σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΟ

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν στον Παναθηναϊκό από το πρόγραμμα αξιολόγησης 120 παικτών κατηγορίας προπαίδων από 30 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού από όλη την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου παρουσία των προπονητών των «πράσινων» ακαδημιών Κώστα Ταράση, Δημήτρη Κλή και Γιώργου Σίμου και των σκάουτερ του συλλόγου Δημήτρη Μάρκου, Κώστα Μπατσινίλα, Ανδρέα Λαγωνικάκη, Γιώργου Καφφέ, Γιώργου Φαμέλη και Νίκου Πατσιαβούραυ.

Ο Κώστας Μπατσινίλας δήλωσε πως «υπάρχει πλούσιο ταλέντο στις μικρές ηλικίες, το οποίο ξεδίπλωσαν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι της Λεωφόρου που λατρεύουν ν’ αγωνίζονται, κερδίζοντας μια σπάνια εμπειρία. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή», ενώ ο Ανδρέας Λαγωνικάκης προέτρεψε τα παιδιά «ν’ ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών τους και να δίνουν το παρών στα τουρνουά» και συμπλήρωσε «Κι εγώ από μικρός, ήθελα να χαίρομαι το ποδόσφαιρο με όνειρο να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο. Η επιμονή και η αγάπη μου για την μπάλα έφεραν τα γνωστά καλά αποτελέσματα. Στις υποδομές του Παναθηναϊκού υπάρχει αθλητική κουλτούρα».

Εντός των προσεχών ημερών οι υπεύθυνοι προπονητές θα επιλέξουν ποδοσφαιριστές για μια τελική προπόνηση και στη συνέχεια θα κληθούν να συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε «όλους τους συνεργάτες και εθελοντές για τη τη συμμετοχή τους και τις εταιρείες adidas, 3Ε και Ευρωπαϊκή Πίστη που στηρίζουν τους νέους αθλητές των Σχολών και το έργο του Συλλόγου μας».

Σχετικά άρθρα