«Ζεστός» ο Βίντιτς, ξανά για Ντιοπ

Ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφική κινητικότητα στη διεθνή αγορά, περιμένοντας φυσικά τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με το Grexit αλλά σε κατάσταση ετοιμότητας για να κινηθεί γρήγορα και να πάρει τους παίκτες που χρειάζεται.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ανοιχτά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα και θα γίνει σημαντική ενίσχυση για τη νέα σεζόν ώστε να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να κάνουν το βήμα παραπάνω στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα σενάρια και η ονοματολογία είναι σε έξαρση. Για τη θέση του στόπερ παίζει δυνατά η περίπτωση του διεθνούς Σέρβου άσου της Ίντερ Νεμάνια Βίντιτς, με δημοσιεύματα και στην πατρίδα του να αναφέρουν το φλερτ με τον Ολυμπιακό αλλά και τον 33χρονο στόπερ να εμφανίζεται θετικός για να παίξει στην ελληνική ομάδα. Η περίπτωση του Πορτογάλου Λουίς Νέτο είναι επίσης σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για τους ερυθρόλευκους.
Για τον Ρομπίνιο η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί με υπομονή και μεθοδικότητα, ενώ για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει ο Γκανέζος Ατσού της Τσέλσι τον οποίο ξέρει καλά ο Περέιρα και θα ήθελε να τον φέρει στον Πειραιά.
Για τον άξονα επανέρχεται η περίπτωση του Ντιοπ, με τον Σενεγαλέζο που μένει ελεύθερος από την Λεβάντε να δηλώνει ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό.
Μαρινάκης και Περέιρα μίλησαν και για τα μεταγραφικά, στην χτεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ στο Ρέντη.
Διαβάστε ακόμα:
Ραντεβού για Καρίγιο

Σχετικά άρθρα