Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου
Τα SOS της εβδομάδας από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως "δέσμες πιθανοτήτων", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις "στόχος" μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που "κλείνουν" με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να "απλωθεί" χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 8/5 έως 14/5


Κάπως… περίεργο είναι το τρέχον επταήμερο, αφού όλες σχεδόν οι πλανητικές επαφές (όψεις) γίνονται στην αρχή και στο τέλος του. Ενδιάμεσα επικρατεί… σιωπή, με τον Ποσειδώνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα και προκλήσεις. Συγκεκριμένα, οι όψεις που κλείνουν με ακρίβεια την μεθεπόμενη Παρασκευή 15/5, είναι σχετικά μακράς εμβέλειας και αναμένεται να σε επηρεάσουν από αρκετές ημέρες πιο πριν.


Ας δούμε όμως με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις, ξεκινώντας από τις ιδιαιτερότητες της Πέμπτης 7/5.


Την Πέμπτη, η επικοινωνία βρίσκεται στο… φόρτε της εξ αιτίας του τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 7η μοίρα).


Εφαρμογές: Επικοινωνιακή… πανδαισία! Επαφές, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις. Διάδοση, διαφήμιση, προώθηση. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δικτύωση. Πολιτική σκέψη. Υπογραφή μιας συμφωνίας, μια νομική πράξη. Φροντίδα για την εξωτερική εικόνα, αγορά αξεσουάρ. Δημοσιογραφία.
SOS: Αδυναμία συγκέντρωσης. Συζητήσεις… περί ανέμων και υδάτων.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/5, 5/9 και 4/1 αντίστοιχα.


Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 13η μοίρα), φέρνοντας ευχάριστα… μαντάτα!


Εφαρμογές: Μια ευχάριστη είδηση. Μια αποδοτική εφαρμογή. Μετακίνηση, ταξίδι, επίσκεψη. Τύχη, κέρδος, βοήθεια, κέρασμα. Γέλιο, χαρά, παιχνίδι. Διάδοση, διαφήμιση. Κερδισμένες εντυπώσεις. Αγορές ποικίλων ειδών.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με ανούσια θέματα.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Ταύρους, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/5, 6/11 και 2/2 αντίστοιχα.


Παράλληλα όμως, ο αστρικός Χείρωνας τετραγωνίζεται με τον τροπικό Άρη (Ταύρος-Υδροχόος, 26η μοίρα), μια όψη που εκτός των άλλων αναμένεται να αφήσει έντονο το στίγμα της στο εγχώριο σκηνικό. Σου θυμίζω ότι τα δύο ουράνια σώματα έκαναν σύνοδο στον ετήσιο χάρτη της Ελλάδος και τώρα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το… ταλέντο τους! Επιπρόσθετα, ο διελαύνων αστρικός Άρης θα βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Χείρωνα της Ελλάδος στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την δράση αμφοτέρων.
Εδώ, η φράση κλειδί είναι "κίνδυνος για την εσωτερική ασφάλεια" είτε αυτό αναφέρεται στη χώρα, είτε στα του οίκου σου.


Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Ένας έρωτας από τα παλιά. "Βουτιά" στο παρελθόν. Εργασίες στο σπίτι, ψάξιμο, σκάψιμο. Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. Εθνικό συναίσθημα, πατριωτισμός. Ανεύρεση οπλισμού. Ένας βετεράνος που επανέρχεται στην ενεργό δράση. Δυναμικές πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό.
SOS: Ένταση ή βία σε κλειστό χώρο. Οικογενειακός καβγάς. Περιουσιακές διαφορές, βεντέτα. Ένα ατύχημα στο σπίτι. Ανεύρεση ενός επικίνδυνου υλικού. Φωτιά ή έκρηξη σε οικισμό. Σεισμός. Βίαιη εκκένωση. Εγκατάλειψη σκάφους. Ένταση σε προσφυγικό καταυλισμό. Αναταραχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τοπικισμός, ρατσισμός. Εμφύλιος. Καταστροφή αρχαίων, βεβήλωση ιερών.


Την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος συναντά την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, δίνοντας προτεραιότητα σε εργασιακά, τεχνολογικά αλλά και ιατρικά θέματα.


Εφαρμογές: Κατανομή, καταμερισμός, επεξεργασία. Εξορθολογισμός, ιεράρχηση. Ενασχόληση με τον μικρόκοσμο. Ψηφιακή τεχνολογία, ρομποτική. Ρύθμιση εργασιακών θεμάτων, πρόσληψη προσωπικού. Ιατρικά ενδιαφέροντα. Στρατιωτικό συμβούλιο, εξοπλιστικά ενδιαφέροντα.
SOS: Γραφειοκρατία, "κόλλημα σε λεπτομέρειες". Μια υπερβολικά τεχνοκρατική αντίληψη.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/5 και 16/11 αντίστοιχα.


 
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/73785-ta-sos-tis-evdomados-apo-8-maioy-eos-14-maioy#ixzz3ZXPTb59K

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X